29 / 04 / 2024

Mahal Palace Armutlu son durum!

 Mahal Palace Armutlu son durum!

Mahal Palace Armutlu'da 46 sene boyunca sahip olacağınız devre tatil sistem ile işleyen 1+1 ve 2+1 tipli konutlar bulunuyor...


Mahal Palace Armutlu, Akarsu inşaat imzasıyla Yalova Armutlu'da hayata geçiriliyor. 34 bin 905 metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılan Mahal Palace Armutlu Kavacık mevkiinde bulunuyor.


Mahal Palace Armutlu projesi 37 bin metrekare inşaat alanına sahip. Karagenç Mimarlık tarafından tasarlanan Mahal Palace Armutlu'da 184 adet konut bulunuyor. 


Projede 46 seneliğine satılan konut fiyatları vadeli olarak 18 bin TL'den başlıyor. Ödemelerde 24 aya kadar vade uygulaması yapılıyor. Peşin ödemelerde ise firmanın belirlediği indirimler uygulanıyor.


Mahal Palace Armutlu'da 1+1 ve 2+1 tipli konutlar bulunuyor. Konutların büyüklükleri 60 metrekare ile 80 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 365 gün hizmet veren Mahal Palace Armutlu'da konut sahipleri yılda maksimum 1 hafta kullanım hakkına sahip.


 Mahal Palace Armutlu son durum!


İnşaatına 2013 yılının Nisan ayında başlanılacak olan projede teslimler 2014 yılının Aralık ayında yapılacak. 


Mahal Palace Armutlu'da sosyal aktivite alanları olarak, bay-bayan ayrı ve bay-bayan karma yüzme havuzları, masaj salonları, sauna, buhar banyosu, aile dinlenme odaları bulunuyor.


Mahal Palace Armutlu'da 9200 devre tatil seçeneği bulunuyor.



MAHAL PALAS

Kavacık Mevkii, Fıstıklı Köyü Armutlu/YALOVA


SATIŞ OFİSİ

Şerifali Mah. Erenköy Cad. 

Edep Sk. No: 58/60

Yukarı Dudullu/İSTANBUL


 444 17 69

www.mahalpalas.com



Işıl Seren KESKİN/Konuttimes.com