28 / 03 / 2024

Volkan Konak Kıbrıs Mağusa'dan ev aldı!

Volkan Konak Kıbrıs Mağusa'dan ev aldı!

Konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ünlü şarkıcı Volkan Konak, sık sık konser için gittiği Kıbrıs'tan ev aldığını açıkladı...


Şarkıları, şiirleri ve sahne performansıyla ciddi bir hayran kitlesine sahip olan Volkan Konak önceki akşam Kıbrıs Savoy Ottoman Otel Casino’da sahne aldı. Kıbrıs’ta verdiği hemen her röportajda ‘Kıbrıs’tan bir ev almak istiyorum’ sözünü gerçeğe çevirdiğini açıkladı.


Konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan başarılı sanatçı Mağusa’da ev aldığını söyledi. Her fırsatta Kıbrıs insanının ne kadar medeni ve içten olduğunu dile getiren Konak, uzun zamandır aklında olan ev sahibi olmayı geçtiğimiz hafta hayata geçirdi. Bu şekilde Kıbrıslılar’a verdiği sözü de tutmuş olduğunu söyleyen Volkan Konak şöyle konuştu; “Biliyorsunuz, burada çok sık konser veriyoruz. Bir ayağımız hep burada. Artık konserlere geldiğimde kendi evimde kalacağım. İki konser arasında gel git yapmayıp Kıbrıs’ın tadını çıkaracağım”.


“CİMRİ ADAMLARA HEP ÜZÜLMÜŞÜMDÜR”

Basın mensuplarının “Maddiyatla alakalı konuları konuşmayı sevmediğinizi biliyoruz. Maddiyatçı insanları sever misiniz?” sorusuna; “Ben cimrileri hiç sevmem, Yunus Emre’nin bir sözü var; ‘Paylaştığın senindir, biriktirdiğin senin değildir.’ O yüzden cimri adamlara hep üzülmüşümdür. Hayatı ıskalıyorlar’ diye cevap verdi.


“UZUN YOL KAPTANI OLMAK İSTERDİM”

“Sizce Volkan Konak bir müzik adamı olmasaydı, felsefeci olur muydu?” sorusunu ise, “Felsefe hayatımda olurdu ama uzun yol kaptanı olmayı tercih ederdim. O yüzden tırcılara korna vurmadan geçmem. Ama felsefe, sanat gibi insanın ruhunu terbiye ediyor. Yine yanımda olacaktı” şeklinde yanıtladı. Kendisine 23 Nisan Ulusal Egemenli ve Çocuk Bayramı hatırlatılan sanatçı “Çocuklar bizim aşkımız. Hani bir söz vardır, ‘Ben babamdan ileri, yeni doğmuş çocuğumdan geriyim' diye, onlar bizim istikbalimiz” dedi.



Sözcü