23 / 04 / 2024

Tarkan Tarabya'daki villasını yeniledi!

Tarkan Tarabya'daki villasını yeniledi!

Megastar Tarkan eşi Pınar Tevetoğlu ve kızı Liya ile Türkiye'ye dönmeye hazırlanıyor. Megastar Tarkan, kızı Liya için Tarabya’daki villasını yeniledi...


Takvim Gazetesi'nden Aydın Hamza'nın haberine göre, Megastar Tarkan’ın Tarabya’daki villasında hummalı yenileme çalışmaları başlattı. Tarkan, Liya’nın odası için kolları sıvadı. Megastar, klimaları, pencereleri, güvenlik kameralarını yeniledi.


Megastar Tarkan, eşi Pınar Tevetoğlu ile iki ay önce minik kızları Liya'yı Almanya'da kucağına aldı. Minik kızları için hiçbir masraftan kaçınmayan Megastar, önceki gün de kızı için sipariş verdiği yatak odası ve mobilya takımlarını villasına getirtti. 


Tarkan, Liya'nın odasının dekorasyonunu eşiyle birlikte özenle hazırladı. Evin klimalarını da yenileyen Tarkan, evin havalandırması ve pimapenlerini de değiştirdi.


Tarkan Tarabya


ÖNLEMLERi ARTTIRDI


Ailesinin güvenliği de düşünen Megastar Tarkan, villanın içindeki ve bahçesindeki güvenlik kameralarının sayısını arttırdı. Liya için lüks villada aylardır süren tadilatta ise sona gelindiği öğrenildi.