29 / 03 / 2024

Oyuncu Eylül Su Sapan, Kaz Dağları'ndan taş ev aldı!

Oyuncu Eylül Su Sapan, Kaz Dağları'ndan taş ev aldı!

Kazdağları’nın eteklerindeki Bayramiç’e 37 kilometre uzaklıktaki 84 nüfuslu Toluklar Köyü, ünlü isimlerin gözdesi oldu. Oyuncu Eylül Su Sapan da Kaz Dağları'ndan taş ev aldı...


İsviçre Alpleri’nden sonra dünyanın en yüksek oksijen oranına sahip olduğu ifade edilen Kazdağları’nın eteklerindeki Bayramiç’e 37 kilometre uzaklıktaki 84 nüfuslu Toluklar Köyü, ünlü isimlerin gözdesi oldu. 


Dizi çekimlerinin ardından şehrin gürültüsü ve stresinden uzak kalıp dinlenmek ve doğayla başbaşa kalmak isteyen ünlüler kervanına son katılan isim dizi oyuncusu Eylül Su Sapan oldu. ’Pis Yedili’, ’Kanıt’, ’Beş Kardeş’ gibi diziler ve kısa film ’Ada’da rol alan 23 yaşındaki oyuncu Sapan, Toluklar Köyü’nde 2 odalı, yığma taş ev satın aldı. Genç oyuncunun aldığı evin fiyatı açıklanmadı.



Yöredeki emlakçılar, başta İstanbul’dan olmak üzere birçok ünlü ismin kendilerine yörede ev ve arazi almak için başvurduğunu belirtip, artık bu taleplere yetişmekte zorlandıklarını söyledi.


Oyuncu Eylül Su Sapan, Kaz Dağları


Geçen ekim ayında sinema ve dizi oyuncusu Müge Boz da aynı köyde ahşap bir ev satın almıştı. Bir diğer ünlü isim Galatasaraylı eski milli futbomlcu Cüneyt Tanman da 5 Aralık 2015 tarihinde Bayramiç’e 33 kilometre mesafedeki Çırpılar Köyü’nde, içine ev yapıp, ceviz dikip, tarımla uğraşmak için 25 dönüm arazi satın almıştı. Tiyatro oyuncusu Cezmi Baskın ile Galatasaraylı eski milli futbolcu Uğur Tütüneker de Kazdağları eteklerinde arazi alan diğer isimlerdendi.


 Oyuncu Eylül Su Sapan, Kaz Dağları


Hürriyet