28 / 03 / 2024

İbrahim Çelikkol, mimar Mihre Mutlu'yla dünya evine giriyor!

 İbrahim Çelikkol, mimar Mihre Mutlu'yla dünya evine giriyor!

İbrahim Çelikkol, aradığı mutluluğu mimar Mihre Mutlu' da buldu. Aile arasında düzenlenen törende Mihre Mutlu'yla nişanlanan Çelikkol, evlilik yolunda ilk adımı attı...


Magazin dünyasından çok sayıda isimle yaşadığı aşklarla adından söz ettiren İbrahim Çelikkol, mutluluğu mimar Mihre Mutlu'da buldu. Aralarında Deniz Çakır, Tuğba Ekinci ve Cansu Dere'nin de olduğu pek çok ünlü güzelle geçmişte yaşadığı aşklarla manşetlerden inmeyen Çelikkol'un bu ani kararı herkesi şaşırttı. Samsunlu aşkını önceki gün ailesinden isteyen ünlü oyuncu, tuzlu kahveyi içip 'evet' yanıtını alınca müjdeyi sosyal medyada verdi.

Aile arasında düzenlenen törende Mihre Mutlu'yla nişanlanan Çelikkol, aşkıyla çekilen fotoğrafını da takipçileriyle paylaştı. Güzel mimarla evlilik yolunda ilk adımı atan oyuncuya hayranlarından tebrik mesajı yağdı. Mutlu'yla bir süredir birlikte olan İbrahim Çelikkol'un ilişkisine nazar değer korkusuyla sevgilisini gizlediği öğrenildi. Yakışıklı oyuncunun evlilik için kendi gibi ünlü bir ismi tercih etmemesi ise "İbrahim Çelikkol'un aradığı aşkın mimarı Mihre Mutlu oldu" dedirtti..


Takvim