28 / 03 / 2024

Ajda Pekkan villasının fiyatını 200 bin dolara düşürdü!

Ajda Pekkan villasının fiyatını 200 bin dolara düşürdü!

Süperstar Ajda Pekkan, arkadaşını kaybettiği Bahçeköy'deki villasını satıyor. Birkaç yıldır satılık olan 8 milyon 700 bin dolarlık evin fiyatını 200 bin dolara düşürdü.


İstanbul Bahçeköy'deki bin 100 metrekarelik lüks villasını geçen yıl 8 milyon 700 bin dolara (yaklaşık 31 milyon lira) satışa çıkaran Ajda Pekkan, fiyatta indirime gitti. Geçen hafta yakın dostu Ayşe Ersayın'ın kalp krizi geçirerek hayatını kaybetmesi ile yıkılan sanatçı, Ersayın'ın vefat ettiği ve kötü hatıralar barındıran villasının bir an önce satılması için 200 bin dolarlık (725 bin lira) tenzilat yaptı.

Ajda Pekkan villasının fiyatını 200 bin dolara düşürdü!

CÜZİ BİR TENZİLAT!

Ünlü mimarlar tarafından dekore edilen 6 oda ve 2 salonun bulunduğu lüks villanın fiyatı bu indirimle birlikte 8 milyon 500 bin dolar (yaklaşık 30 milyon lira) oldu. İçerisinde asansör, hizmetli yaşam alanı ve çalışma odasının da yer aldığı yüzme havuzlu ve 24 saat güvenlikli evini elden çıkarmak için gün sayan Pekkan'ın 'devede kulak' gibi duran indirimi herkeste şaşkınlık yarattı.


EVİNE BİR SÜREDİR GİREMİYOR

Şehir merkezine yakın bir yerde oturmak istediği için süper lüks villasının ilk olarak 2013'te satılması için emlakçısına başvuran Süperstar, yıllar içinde evin fiyatına zam yapmıştı. Kalp kapakçığı ameliyatı için bekleyen arkadaşı Ayşe Ersayın'ı evinde misafir eden sanatçı, yaşadığı sarsıcı olayla lüks villanın satışı için indirime gitse de bu durum "Ajda'nın acısı büyük, indirim küçük" dedirtti. Bu arada ünlü sanatçının yakın dostunun vefatının ardından günlerce evine giremediği ve çok yakın bir dostunda kaldığı öğrenildi.


CAN DOSTUM' DİYORDU

Pekkan, 8 Şubat'ta kalp krizi geçirerek hayata gözlerini yuman Ayşe Ersayın için "Can dostum, can arkadaşım, bir tanecik Ayşem'i kaybettim. Onu ebedi yolculuğuna uğurlamanın derin üzüntüsünü yaşıyorum. Hepimizin başı sağ olsun" diye duygusal bir mesaj yayınlayarak yaşadığı tarifsiz acıyı dile getirmişti..



Takvim