12 / 05 / 2024

Lüksün konuttaki klasik tanımı 'villa' için İstanbul'da 10 seçenek! 250 bin TL'ye!

Lüksün konuttaki klasik tanımı 'villa' için İstanbul'da 10 seçenek! 250 bin TL'ye!

Genellikle şehir merkezinden uzaklarda görmeye alıştığımız villalar artık çok yakınımızda. Şehir merkezinde müstakil hayat özlemi duyanlar için artık bu durum hayal değil


Bu hafta sizlere İstanbul'un merkezinde ulaşımıyla ve özellikleriyle dikkat çeken 10 villa projesini ele aldık…

1-Ant Yapı / Antriva
Su kenarında müstakil hayatlar!
Lokasyon: Riva
Fiyatları: 485 bin dolar – 790 bin dolar.

Ant Yapı tarafından yükselen Antriva, 3 farklı tipte villadan meydana geliyor. 82 blokta 99 villadan oluşan proje kapsamında yer alan villaların fiyatları 485 bin dolar ile 790 bin dolar arasında değişiyor.  Proje kapsamında teslimler Haziran 2012'de gerçekleştirilecek.

Proje; ismini Rumca'da su kenarında yerleşimden alan ve kuruluşu Cenovalılara kadar uzanan tarih boyunca önem taşımış Riva'da konumlandırılıyor.

Proje içerisinde  açık-kapalı yüzme havuzu; fitness,sauna ve kafeteryadan oluşan sosyal tesisin yanı sıra, açık alanlarda basketbol-voleybol sahası, tenis kortu, çocuk oyun alanları ve kır kahvesi yer alıyor. Riva deresi kıyısında yer alan yaklaşık 1 dönüm arsa üzerinde oluşturulacak kayıkhane ve site sakinlerine hizmet edecek şekilde bir balıkçı teknesi de yer alacak.

Proje; yeşilin mavi ile buluştuğu, temiz havası ve muhteşem doğası ile şehrin dışına çıkmadan kolay ulaşım imkanına sahip bir bölgede sakin bir hayat sürmek isteyenler için Anadolu Yakasının fiyat - kalite oranı en iyi villa projesi.
0216 319 15 77

www.antriva.com.tr

2)Tepepark Villaları / Yuvataş İnşaat
İstanbul'un merkezinde müstakil hayat!
Lokasyon: Kurtköy
Fiyatları: 575 bin dolar – 780 bin dolar.

Kurtköy Akfırat Bölgesi'nde huzurlu, güvenli ve konforlu bir yaşamın kapısını açan, villa sahiplerine 1 dönüme yakın arsa üzerinde gerçek müstakil hayat imkanı sunan TepePark Villaları'nda tapular hemen teslim ediliyor ve yaşam 1 Ağustos'ta başlıyor.
Tepepark Villaları'nda Safir, Ametist ve Kehribar olmak üzere 3 farklı tipte villa bulunuyor.

Proje kapsamında yer alan 320 metrekarelik Safir ve 330 metrekarelik Ametist'in fiyatları 575 bin dolar ve 440 metrekarelik Kehribar'ın ise fiyatı 780 bin dolar olarak belirlendi.

Yuvataş İnşaat tarafından kurulan proje,  müşterilerine ücretsiz olarak verilen iç mimar desteği ile villa sahiplerinin hayallerindeki eve kavuşma şansı yakaladığı villalar, akıllı ev özellikleriyle de konforlu ve rahat bir yaşam sunuyor.

Toplam 800 metrekare olan üç adet yüzme havuzu ve üç adet çocuk havuzu, kapalı havuz, amfitiyatro, tenis kortu, basketbol/voleybol sahası, 2 kilometrelik yürüyüş yolu ile yemyeşil, sağlıklı, huzurlu ve eğlenceli bir dünyanın kapısı aralanıyor. 500 metrekarelik kapalı alana sahip Park Club'te ise sauna, şok havuzu, fitness salonu, masaj odası, kafeterya, masa oyunları, bilardo ve çocuk oyun odası bulunuyor. TepePark Villaları ayrıca, sunduğu 24 saat kameralı profesyonel güvenlik hizmeti ile de ailelere güven içinde yaşama imkanı sağlıyor.

0216 677 11 70
www.tepepark.com

3)Gölpark / Neo Yapı
Zengin sosyal yaşam alanlarının mevcut olduğu proje!
Lokasyon: Kemerburgaz
Fiyatları: 700 bin TL - 1 milyon 900 bin TL.

Gölpark İstanbul, Neo Yapı tarafından Kemerburgaz'da hayata geçiriliyor.  Gölpark İstanbul, şehrin kuzeybatısında bu ölçekteki tek proje olarak belirlendi. Tüm projenin 18 ay sonra tamamlanması planlanıyor.

Gölpark İstanbul'un 3 mahallesinde toplam 230 müstakil bahçeli villa bulunuyor. Toplam 3 mahalleden oluşan Gölpark İstanbul'un 80 villalık ilk mahallesinin tamamı satıldı ve inşaatı da tamamlandı. Aynı arazi içinde bulunan toplam 50 villalık 2. Mahalle'nin satışları ve inşaatı büyük bir hızla devam ediyor.

Gölpark İstanbul'da, her biri müstakil geniş bahçeler içindeki villalar, 190 ile 384 metrekare arasında değişen büyüklüklerde ve birbirinden farklı mimari seçenekleriyle sunuluyor.

Proje kapsamında yer alan konutların fiyatları 700 bin TL'den başlıyor ve 1 milyon 900 bin TL'ye kadar yükseliyor.

Projenin sosyal yaşam alanlarında yarı olimpik yüzme havuzu, çocuk havuzu, güneşlenme terasları, 500 metrekare fitness center, sauna, dinlenme alanları, 300 metrekare cafe-restaurant, 3 tenis kortu, 1 basketbol sahası, voleybol sahası, 100 metrekare çocuk klubü, toplantı odası ve yürüyüş alanları bulunuyor.

0 212 322 06 00
0 212 685 08 07
www.golparkistanbul.com

4)Doğal Yaşam Köyü / Saros İnşaat
Hemen teslim villalar!
Lokasyon: Kumburgaz - Büyükçekmece
Fiyatları: 250 bin TL.

Kumburgaz Büyükçekmece'de yer alan Doğal Yaşam Köyü, Saros İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.
78 adet villadan meydana gelen projede yer alan konutlar 90 ila 94 metrekarelik 2+1 şeklinde tasarlandı.
Projedeki bu konutların fiyatları 250 bin TL olarak belirlendi. Projede bulunan konutlar sahiplerine hemen teslim ediliyor.
Doğal Yaşam Köyü İstanbul'un içinde, İstanbul yaşamından uzak, hayvanat bahçesini , botanik bahçeyle birleştiren ve  78 adet dubleks  villadan oluşuyor; 10 adet gölet, havuz,Türk hamamı, sauna, buhar odası,14 bin metrekare yeşil alan, 2 market ve 1 hayvan çiftliği bulunmakta.

Doğal Yaşam Köyü'nün sosyal alanlarında geleneksel kurnalı ve göbek taşlı Türk hamamı, sauna, buhar odası, açık ve kapalı yüzme havuzu, kafeterya, mini market ile gözleme evi yer alıyor.

0212 884 17 23
http://www.dogalyasamkoyu.com/

5)Garden Hill / Güreller İnşaat
Son villaların satışı devam ediyor!
Lokasyon: Büyükçekmece
Fiyatları: 365 bin TL – 425 bin TL.

Güreller İnşaat tarafından Büyükçekmece'de hayata geçirilen Garden Hill'de 2010 yılının son aylarından bu yana yaşam devam ediyor.

Konut teslimlerinin hemen gerçekleştirildiği Garden Hill'de 210 metrekarelik 5+1 konutların fiyatları 365 bin TL'den başlıyor, 425 bin TL'ye kadar yükseliyor.

Son konutların satıldığı Garden Hill, 2 katlı 13 blokta toplam 26 villadan oluşuyor.

Garden Hill'in sosyal donatıları arasında; ısı yalıtımlı, ahşap kaplama iç kapılar, odalar laminant parke, ıslak zeminler duvardan duvara seramik, hazır mutfak, masif kaplama çelik giriş kapısı, duvarlar saten boya, PVC doğramalar (Ahşap görünümlü), duşakabin ile beveyn banyosu mevcut.

0212 442 44 74
www.gurellerinsaat.com

6)Göl Mahal / Yalçınlar Grup
Bu villalar kendi enerjisini üretiyor!
Lokasyon: Büyükçekmece
Fiyatları: 1milyon 500 bin TL - 1 milyon 600 bin TL.

Büyükçekmece'de Yalçınlar Grup tarafından inşa edilen Gölmahal Evleri projesinde villaların teslimleri 2012 Aralık'ta yapılacak. Gölmahal, 92 bin 470 metrekarelik bir alanda; bilindik projelerin aksine kendi enerjisini üreten doğal yaşam vaat ediyor.
Göl Mahal'de yer alan villaların alanları 726 metrekare ile 759 metrekare arasında değişiyor. Projedeki villaların fiyatları ise 1milyon 500 bin TL'den başlıyor ve 1 milyon 600 bin TL'ye kadar yükseliyor.

Mermer, metal ve ahşabın kusursuz birlikteliğle göz kamaştıran Gölmahal villaları; Türkiye'nin ödüllü mimarları tarafından özel olarak tasarlanmış.

Rüzgar türbini, güneş kolektörleri, içe eğilimli özel tasarım çatıları, arıtma sistemi, hava kaynaklı ısı pompaları, özel tasarım iç bahçeleri, mükemmel ısı ve su yalıtımı ile hem çevreye hem de size kazandırıyor.

Gölmahal projesinin sosyal alanlarında sosyal tesisler, tenis kortları, basket ve voleybol sahası, açık ve kapalı havuzlar, sauna, hamam, fitness, kafe, restoran, 2 bin metrekarelik süs havuzu, 5 bin metrekarelik rekreasyon alanı, yönetim binası, kamera, led aydınlatmalar, atık ve su arıtma, ortak jeneratör, paradoner, rüzgar türbini, granit küp taş yollar bulunuyor.

0212 263 06 71
http://www.golmahal.com/

7)İspanyol Evleri / Tümak İnşaat
10 özel müstakil hayat!
Lokasyon: Akfırat
Fiyatları: 600 bin euro - 800 bin euro.

İspanyol Evleri'nin yapımı tamamlandı. Projede konutlar sahiplerine hemen teslim ediliyor. 10 müstakil villadan meydana gelen İspanyol Evleri'nde, 2 farklı tipte villa seçeneği sunuluyor.

Tepeören Akfırat'ta yer alan İspanyol Evleri'nde villaların fiyatları 600 bin euro ile 800 bin euro arasında farklılık gösteriyor. 250 ila 350 metrekarelik villalardan meydana gelen İspanyol Evleri, Tümak İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.

Toplamda 10 müstakil villadan meydana gelen projenin yüzde 50'sinin satışı tamamlandı.

Müstakil havuzların yer aldığı evlerde VRF ısıtma ve soğutma sistemi kullanılıyor. Böylece doğalgazdan daha düşük maliyetle evler ısınabiliyor.

İspanyol Evleri projesi depreme dayanıklılığı artıran zemini dolu, çıkmasız (konsolsuz), beton perdeli ve statik dengeleri tam olarak sağlayan sistemle iş makineleri ve kompresörle kırılan kaya zemin üzerinde hayata geçirildi.

0216 360 48 63
0216 304 26 77
www.ispanyolevleri.com


8)Biblos Koru&Su Villaları / Biblos İnşaat
Televizyonda gördüğünüz lüks sizin olabilir!
Lokasyon: Selimpaşa
Fiyatları: 625 bin TL.

Biblos Koru&Su Villaları Biblos İnşaat tarafından inşa edildi. Dizilerden aşina olduğumuz projede 20 villa yer alıyor. Villalar 200 metrekare ve 4 oda 1 salon olarak inşa edildi.

Selimpaşa'da hayata geçirilen Biblos Koru & Su Villaları'nın peşin satış fiyatı 625 bin TL olarak belirlendi. Projedeki konutların teslimleri ise hemen gerçekleştiriliyor.

Biblos Koru & Su Villaları'nda her villanın kendi terasından girilebilen 3 bin metrekare büyüklüğünde havuzu da bulunuyor.
Biblos Koru&Su Villaları'nda her villanın kendi terasından girilip yüzülebilen, geceleri enfes ışıklandırma sistemiyle aydınlanan 3000 metrekarelik dev bir yüzme havuzu oluşturuldu. Görünümü ve sesiyle keyfinize keyif katsın diye minik şelalelerle birbirinden ayrıldı. Hem çocukların güvenle yüzsün diye 70 cmlik havuzlara, hem de yüzme keyfini doyasıya yaşayabilmeniz için 150 cmlik büyük havuzlara yer verildi.

Biblos Korusu Villaları'nın ortak alanlarında tropikal ağaç ve bitkiler ile donatılan bahçeler ve otomatik sulama sistemi, 24 saat kayıtlı kamera güvenlik sistemi, tüm bahçelerde otomatik sulama sistemi, gizli tavan tipi klima, güvenlik görevlileri ve her villada farklı şekilde tasarlanan bahçe ve terasa açılan geniş terasların yer alıyor.

0530 520 85 10
www.biblos.com.tr


9)Ormanada / Eczacıbaşı Topluluğu,  Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım
Organik bir hayat sürdüren proje!
Lokasyon: Zekeriyaköy
Fiyatları: 500 bin dolar – 2 milyon 200 bin dolar.

Eczacıbaşı Topluluğu,  Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım'ın yeni konut projesi Ormanada'yı, İstanbul Zekeriyaköy'de hayata geçiriyor.

187 adet beş farklı tip villa ile 83 adet altı farklı tip sıra ev içeren Ormanada projesinin 25 dönümü yeşil alan olarak tasarlandı. Ormanda'da fiyatlar 500 bin dolardan başlıyor, 2 milyon 200 bin dolara kadar yükseliyor. Projede konutlar 2013 yılının Aralık ayında teslim edilecek.

Yürüyüş ve bisiklet yolları, biri kapanabilir iki adet tenis kortu, basketbol ve çok amaçlı spor sahası, sekiz adet çocuk parkı ile iki adet rekreasyon alanı yer alan Ormanada'da, 2 bin 500 metrekare sosyal yaşam alanı bulunuyor. Adameydan, Adamekan ve Adaçarşı isimlerini taşıyan sosyal yaşam alanlarında, kafe-restoran, çarşı alanı, açık ve kapalı olmak üzere iki adet yüzme havuzu, pilates-fitness merkezi, sauna, buhar odası ve masaj odaları yer alıyor.

Mahalle aralarında planlanan parklar, sosyal yaşamın kalbini oluşturan Adameydan, birlikte kutlanacak özel günlerin adresi Adamekan, Ormanada'daki komşuluklara ve dostluklara farklı bir boyut katıyor.

Ormanada'da Adabostan adı verilen 5 dönüm doğal bostan alanında, sağlıklı ve lezzetli ürünler üretilmesi hedefleniyor. Ormanada bostanlarında yetişen doğal meyve ve sebzelerin, haftanın belirli günlerinde Adabostan'da kurulacak pazardan taze taze alınması mümkün olacak.

0212 201 59 30
www.ormanada.com


10)Toskana Vadisi / Emaar Türkiye
Alışverişi ayağınıza getiren proje!
Lokasyon: Büyükçekmece
Fiyatları: 530 bin dolar - 2 milyon 200 bin dolar.

Emaar Türkiye tarafından hayata geçirilen Toskana Vadisi Projesi, 12 farklı tipte toplam 540 lüks villadan oluşuyor. Proje toplam 4 fazdan meydana geliyor.

Teslimlerin hemen yapıldığı proje kapsamında 1. fazdaki konutların alanları 400 ile 940 metrekare arasında değişiyor. Proje kapsamında yer alan konutların fiyatları 826 bin dolar ile 2 milyon 200 bin dolar arasında değişiyor.

Projenin 2. fazında villaların alanları 250 metrekare olarak belirlendi. 530 bin dolar ile 850 bin dolar arasında değişen fiyatlara sahip projede teslimler 6 ay sonra yapılacak.

Büyükçekme'deki Toscana Vadisi'nde Toskana Çarşısı da yer alıyor. Bir alışveriş merkezi olmanın yanı sıra ziyaretçilerine keyifli zaman geçirebilecekleri bir yaşam alanı da sunacak olan Toskana Çarşı, Toskana Vadisi'nin yemyeşil doğasında Akdenizli bir alışveriş deneyimi vaad ediyor.

Toskana Vadisi Dolce Vita Spor ve Yaşam Kulübü, 5 bin 400 metrekaresi kapalı olmak üzere toplam 16 bin metrekareye varan toplam tesis alanı ile üyelerine fonksiyonel ve dünya standartlarında imkanlar sunuyor.

0212 850 83 00
www.toskanavadisi.com

Kübra Genç / Emlakkulisi



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri