26 / 04 / 2024

Kurtköy Work Square'de 140 bin TL'ye!

 Kurtköy Work Square'de 140 bin TL'ye!

Kurtköy'de inşa edilen Work Square'de 140 bin TL'den başlayan fiyatlarla...


Kurtköy’ün en değerli noktasında ev ve ofis yaşamını bir arada sunan Work Square projesi, evofisinizde rezidans konforunu hissedebileceğiniz çok özel bir yaşam vaat ediyor. 


İş dünyasının ihtiyaçlarına göre tasarlanan Work Square projesi, farklı büyüklüklerde tasarlanan toplantı ve seminer salonları, yüksek güvenlik sistemi, teknik altyapı desteği, sekreter hizmetleri gibi ofis kullanıcılarının ihtiyaçlarına yönelik unsurları sahip olduğu rezidans konforuyla bir arada sunuyor. 


Yüksek beklentileri fazlasıyla karşılayan projede, lobi, resepsiyon, fitness, SPA, kapalı havuz, her daireye özel bir depo alanı gibi hizmetlerle konforunuz tamamlanıyor. Sabiha Gökçen Havalimanı Kavşağında yer alan, evofis ve rezidans konforunu bir arada sunmaya yönelik donatıları ile öne çıkan Work Square projesinde ayrıca yaklaşık 8.000 m2 alana sahip mağaza alanı da bulunuyor. 

  Kurtköy Work Square

Toplam 50 bin metrekare inşaat alanı ile Anadolu yakasının en hızlı gelişen bölgesi olan Kurtköy'de yükselecek Work Square ev-ofis projesi, 50 metrekare’den, 180 metrekareye kadar farklı büyüklüklerdeki daire planları ile dikkat çekiyor. Lansmana özel 140 bin TL’den başlayan daire fiyatları ve %1 KDV avantajıyla satışa sunulan projede,  71 adet stüdyo, 182 adet 1+1, 84 adet 2+1 ve 14 adet 3+1 olmak üzere toplam 351 daire bulunuyor. 


Sabiha Gökçen Havaalanı’na sadece 0,8 km uzaklıkta bulunan proje, Viaport AVM, Teknopark, Sabancı Üniversitesi, Koç Lisesi, yeni açılacak Sağlık Kent ve Pendik Marina gibi pek çok önemli noktaya olan yakınlığı ile de dikkat çekiyor. 


0216 702 11 11

www.work-square.com





Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı, Yeni konut projeleri