27 / 04 / 2024

Kurtköy Tanay Sitesi'nde 960 bin TL'ye! İcradan!

Kurtköy Tanay Sitesi'nde 960 bin TL'ye! İcradan!

Pendik 2. İcra Müdürlüğü, İstanbul İli, Pendik İlçesi, Kurtköy Köyü, 240EF2C pafta, 4009 ada, 3 parselde yer alan Tanay Sitesi içerisinde A Blok 26 nolu bağımsız bölümü satışa sunuyor


Pendik 2. İcra Müdürlüğü tarafından verilen ilan şu şekilde;

T.C. PENDİK 2. İCRA MÜDÜRLÜĞÜ
TAŞINMAZ SATIŞ İLANI

DOSYA NO: 2011/2051 TAL.

Pendik 2. İcra Müdürlüğünden

Bir borçtan dolayı satılarak paraya çevrilmesine karar verilen,, İstanbul jli, Pendik ilçesi, Kurtköy Köyü, 240EF2C pafta, 4009 ada, 3 Parsel, A blok Bodrum+Zemin+l.kat, 42.425,00 m2 miktarlı 26 nolu bağımsız bölüm nitelikli taşınmaz, m 133/9000 hissesinin tamamının Pendik 2. icra Müdürlüğünde açık artırma sureti ile satışı yapılacaktır.

TAŞINMAZIN TAPU KAYDI : İstanbul ili, Pendik ilçesi, Kurtköy Mahallesi, 240EF2C Pafta, 4009 ada, 3 parsel sayılı, 42.425,00 m2 miktarlı arsa nitelikli taşınmazın 133/9000 hissesi borçlu adına kayıtlı olduğu, üzerinde değişik tarih ve miktarlarda haciz ve ipotek şerhi olduğu anlaşılmıştır.

TAŞINMAZIN İMAR DURUMU : Pendik Belediye Başkanlığı, imar ve Şehircilik Müdürlüğü 06.12.2010 tarihli, 7658/65870 sayılı yazılarında, Pendik ilçesi, Kurtköy mahallesi, 240EF2C2 pafta, 4009 ada, 3 parsel; 1/1000 ölçekli, 12.11.1987 tasdik tarihli; Kurtköy Toplu Konut Uygulama imar Planında; Kaks;0.60, Hmaks:12.50m yapılanma şartlarında R1 lejantlı Konut Alanında kalmakta olduğu anlaşılmaktadır.

TAŞINMAZIN EVSAFI : Satışı yapılacak, Pendik ilçesi, Kurtköy Mahallesi, 4009 ada, 3 parsel, Mahallen Yenişehir Mahallesinde, Gökay Sokak ile Zambak Sokak arasındaki parsel ve Reyhan Caddesi 30 kapı no da betonarme karkas sistemde inşa edilmiş, bodrum kat+zemin kat+1 normal kat, 42.425,00 m2 alanda, 48 Tripleks Villa ve sosyal tesislerinden oluşan Tanay Sitesi, 30/26 Kapı No da A Blok Bodrum+zemin+l.kat 26 Bağımsız bölüm no'lu Tripleks Villadır. Ma-halinde yapılan incelemede halen boş ve oturulmaya hazır Tripleks Villa görülmüştür. Müstakil bahçeli, 386 m2 alanlı, 4 oda+salon, bahçe salonu, 3 banyo + 2 WC, 2 otoluk kapalı garajı olan villada; Bodrum Kat: 2 arabalık garaj, hobi salonu, komple hizmetli bölümü, banyo, kazan dairesi, mutfaktan oluşmaktadır. Zemin Kat: Giriş holü, salon, mutfak, mutfak terası, misafir odası, misafir banyo tuvaleti 1 .Normal Kat: Ebeveyn yatak odası, soyunma odası, ebeveyn banyo, hol, 2 adet yatak odası, ana banyo'dan oluşmaktadır. Villada, doğalgazlı daimi sıcak su ve müstakil ısıtma sistemi, salon ve odalar masif laminat parke, ıslak zeminler koridorlar, bahçe salonu, teknik oda seramik, mutfak ve banyo dolaplı, uzaktan kumandalı otomatik garaj kapısı, görüntülü kapı sistemi, giriş kapısı çelik, iç kapılar Amerikan panel kapılı, pencere doğramaları pvc ve panjurlu, üst sınıf malzeme ve işçilikte olduğu görülmüştür.

Sitede; yüzme havuzları, fitness center, sauna, bilardo salonu, tenis kortu, basketbol, mini futbol sahalarıyla, taşıt yolları, yaya kaldırımları, özenli çevre düzenlemesi, çocuk parkı, oyun alanları, yürüyüş ve park alanları bulunmaktadır. Belediye alt yapı hizmetlerinin olduğu planlı yapılaşmanın devam ettiği hızlı gelişen, Havaalanı, Alışveriş Fuar Alanı v.b. gibi olanaklara yakın bölgededir.

TAŞINMAZIN KIYMETİ : 960,000.00-TL (DOKUZYÜZALTMIŞBİNTL)

SATIŞ ŞARTLARI :

1- Satış 14/11/2011 Pazartesi günü saat 10:30"dan, 10:40Ma kadar Pendik 2. icra Müdürlüğünde açık artırma suretiyle yapılacaktır. Bu artırmada tahmin edilen kıymetin %60'ını ve rüçhanlı alacaklılar varsa alacaklıları mecmuunu ve satış masraflarını geçmek şartı ile ihale olunur. Böyle bir bedelle alıcı çıkmazsa en çok artıranın taahhüdü baki kalmak şartı ile 24/11/2011 Perşembe günü PENDİK 2. icra Müdürlüğünde aynı saatte ikinci artırmaya çıkartılacaktır. Bu artırmada bu miktar elde edilmemişse gayrimenkul en çok artıranın taahhüdü saklı kalmak üzere artırma ilanında tahmin edilen kıymetinin %40" mı bulması ve satış isteyenin alacağına rüçhanı olan alacakların toplamından fazla olması ve bundan başka paraya çevirme ve paylaştırma masraflarını geçmesi lazımdır. Böyle fazla bedelle alıcı çıkmazsa satış talebi düşecektir.

2- Artırmaya iştirak edeceklerin, tahmin edilen kıymetin %20"si nispetinde pey akçesi veya miktar kadar milli bir bankanın teminat mektubunu vermeleri lazımdır. Satış peşin para iledir, alıcı istediğinden 10 günü geçmemek üzere mehil verilebilir. KDV, ihale damga resminin tamamı, tapu harç ve masraflarının yarısı alıcıya aittir. Birikmiş vergiler satış bedelinden ödenir.

3- İpotek sahibi alacaklılar ile diğer ilgililerin (*) bu gayrimenkul üzerindeki haklarını hususiyle faiz ve masrafa dair olan iddialarını dayanağı belgeler ile 15 gün içinde dairemize bildirmeleri lazımdır. Aksi takdirde hakları tapu sicili ile sabit olmadıkça paylaşmadan hariç bırakılacaklardır.

4- İhaleye katılıp daha sonra ihale bedelini yatırmamak sureti ile ihalenin feshine sebep olan ve kefilleri teklif ettikleri bedel ile son ihale bedeli arasındaki farktan ve diğer zararlardan ayrıca temerrüt faizinden müteselsilen mesul olacaklardır, ihale farkı ve temerrüt faizi ayrıca hükme hacet kalmaksızın dairemizce tahsil olunacak, bu fark varsa öncelikle teminat bedelinden alınacaktır.

5- Şartname ilan tarihinden itibaren herkesin görebilmesi için dairede açık olup masrafı verildiği takdirde isteyen alıcıya bir örneği gönderilebilir.

6- Satışa iştirak edenlerin şartnameyi görmüş ve münderecatını kabul etmiş sayılacakları ve başkaca bilgi almak isteyenlerin 2011/2051 talimat sayılı dosya numarası ile müdürlüğümüze başvurmaları ilan olunur.
(Ic. If. K. 126) (*) İlgililer tabirine irtifak hakkı sahipleri de dahildir. Adlarına tebligat yapılamayan ilgililere gazete ilanı tebligat yerine geçer.

İlanı görmek için tıklayınız


Zeynep Karabag/Emlakkulisi.com