28 / 03 / 2024

Koza Şehir Akkoza Evleri'nde 130 bin TL'ye!

Koza Şehir Akkoza Evleri'nde 130 bin TL'ye!

Yüzde yüz Garanti Koza yatırımıyla hayata geçen Koza Şehir Projesi, ilk etapta 407, ikinci etaptaysa 4725 olmak üzere toplam 879 konuttan oluşuyor. Projede yer alan konutların fiyatları 130 bin TL'den başlangıç gösteriyor...


Garanti Koza'nın hayata geçirdiği Akkoza Projesi'nin üçüncü fazı Koza Şehir projeden ev alıp, burada yaşamayı planlayanlar kadar, gayrimenkul yatırımı yapmak isteyenler için de önemli bir fırsat.

Esenyurt'u yeni Etiler yapmak adına atılmış büyük bir adım olan Koza Şehir, proje kapsamındaki birbirinden farklı 250 tip daire ile her bütçeden yatırımcı için bir fırsat kapısı olmaya devam ediyor. Garanti Koza'nın toplam 2.5 milyar dolarlık bir yatırım bedeli ile 450 bin metrekarelik alana inşa ettiği Akkoza projesi toplam 7,500 konuttan oluşuyor. Projenin üçüncü fazını oluşturan Koza Şehir'de ise 1'inci etapta 407, 2'inci etapta 472 olmak üzere toplam 879 konut inşa ediliyor.

Ağustos ayında açılaması planlanan Alışveriş Merkezi ve Tem Otoyolu ile daire fiyatlarının %30-50 oranında artması öngörülüyor. Gayrimenkule yatırım yapmak isteyenler için karlı bir yatırım aracı olacak olan Koza Şehir projesinde bulunan konutların büyük çoğunluğunun ise  satışı gerçekleştirildi. Projenin inşaatı da hızla devam ediyor.

Bir kentsel dönüşüm projesi olan Koza Şehir, şehir karmaşasından uzak, büyük şehirlerin sunduğu tüm imkanları sunan ve her detayın düşünüldüğü cazip bir yatırım aracı.

Projenin ayırt edici özellikleri arasında Garanti Koza'nın 63 yıllık inşaat tecrübesi, inşaat kalitesi, her ihtiyaca cevap vermek üzere proje içerisinde yürüme mesafesinde okul, hastane, alışveriş merkezi, spor kompleksi, festival alanı gibi farklı ve renkli yaşam merkezleri, sosyal alanlar yer alıyor. Koza Şehir içinde yer alan bu birbiriden farklı sosyal donatılar projeyi diğer konut projelerinden ayırıyor.

TED Koleji proje içinde ayrılan 15 bin metrekarelik alanda hizmet verecek. TED Koleji ile yapılan özel anlaşma çerçevesinde bir ilke imza atılarak Akkoza'da oturan başarılı öğrencilere TED Koleji tarafından beş yıl süresince toplam 1,5 milyon dolarlık karşılıksız burs sağlanacak. TED Koleji, inşaatına başlandıktan iki yıl sonra TED İlköğretim Okulu, üç yıl sonra TED Koleji olarak eğitim verecek. Koza Şehir projesinde yürüme mesafesinde uluslararası standartlarda hizmet veren tam teşekküllü bir hastanede yerini alacak.

450 bin metrekarelik alan üzerine kurulan Akkoza projesi içerisinde yer alan Koza Şehir alışveriş seven sakinlerini de unutmadı. 102 mağazadan oluşan Koza Çarşı başarılı marka karmasıyla açık havada alışveriş yapmanın keyfini sunacak.

Konserlere ve gösterilere ev sahipliği yapması planlanan Festival Park, 5 bin kişiyi aynı anda ağırlayacak. 15 bin metrekarelik bir alan üzerine kurulacak olan Club İstanbul, hizmet verecek.

Temeli 29 Eylül 2010 tarihinde atılan TEM Kavşağı da tamamlandığında tüm Esenyurt bölgesine hatta Bahçeşehir'e ulaşımda da büyük rahatlık sağlayacak. Bu çıkış sayesinde TEM'i kullanarak İstanbul'un birçok noktasından Koza Şehir'e daha kısa sürede varılabilecek.

Yüzde yüz Garanti Koza yatırımıyla hayata geçen Koza Şehir Projesi, ilk etapta 407, ikinci etaptaysa 4725 olmak üzere toplam 879 konuttan oluşuyor. Projede bulunan 1+1 daireler 58 m2, 2+1'ler 108 m2, 3+1'ler 155 m2, 4+1'ler 242 m2, penthouse daireler ise 483 m2 olarak tasarlandı. Koza Şehir Projesi'ndeki bu daireler, 130 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projedeki konutların önemli özelliklerinden birisi de brüt kat yüksekliğinin standart 2.90 metre yerine 3.20 metre olması. Bu özellik mekânlara büyük bir ferahlık sağlıyor.

0212 444 99 33 
www.ak-koza.com

Projeden görüntüler için tıklayınız...


 


Kübra Genç/Emlakkulisi.com



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri