28 / 03 / 2024

Koru Florya'nın mimarları ev sahiplerine önerilerde bulundu!

 Koru Florya'nın mimarları ev sahiplerine önerilerde bulundu!

Koru Florya projesini tasarlayan mimarlar düzenlenen etkinlik kapsamında potansiyel ev sahiplerine iç mimari ile ilgili önerilerde bulundu...


Florya’nın son büyük konut projesi KoruFlorya, Yeşilyurt, Yeşilköy ve Florya’da yaşayan bölge halkını satış ofisinde düzenlediği brunch’ta ağırladı. 20 Ocak Pazar günü düzenlenen etkinlikte potansiyel ev sahiplerine iç mimari ile ilgili önerilerde bulunan Kreatif Mimarlık’ın kurucu ortağı Selim Cengiç ve Aydan Volkan, dairelerin daha ferah ve şık görünmesi için püf noktalarını katılımcılarla paylaştı. 


Aydınlı, Metal Yapı Konut, Arke ve Vizyonlife ortaklığının TOKİ işbirliğiyle hayata geçirdiği ve Florya’nın son büyük konut projesi olma özelliğini taşıyan KoruFlorya, hem ev sahiplerini hem de Florya, Yeşilköy ve Yeşilyurt’ta ikamet eden potansiyel ev sahiplerini düzenlediği bir brunch davetinde ağırladı. 20 Ocak Pazar günü KoruFlorya satış ofisinde düzenlenen etkinlikte KoruFlorya’nın iç mimarisini üstlenen Kreatif Mimarlık kurucu ortakları mimar Selim Cengiç ve Aydan Volkan, katılımcılara iç dekorasyonla alakalı önemli ipuçları verdi. Katılımın yoğun olduğu etkinlikte, ev sahiplerinin yaşam biçimlerine ve aile yapısına uygun olarak hazırlanan elegant ve dinamik konseptlerin farkları,  bu 2 konseptin dairelere nasıl uygulanabileceği konusunda bilgi veren Cengiç ve Volkan, bir yandan da katılımcıların sorularını yanıtladı. 


Hem modern hem klasik

Projenin göl, deniz ve orman manzarasıyla özdeşleşen konumunu, hem Türk hayatına hem de teknolojideki yeniliklere adapte edilmiş bir iç mimari ile tamamladıklarını belirten Cengiç, “KoruFlorya’da 298 daire sahibine de hitap eden aynı zamanda farklı yaşam tarzlarına uygun olabilecek iç mimari konseptleri oluşturduk. 3-5 yılda modası geçecek bir konsept oluşturmaktan uzak durduk. Ortak bir dil yarattık” dedi.

Örnek banyo ve mutfak konseptlerinin teşhir edildiği salonda detaylarla ilgili de bilgi veren Cengiç ve Volkan, iki konseptin farklılıklarından bahsetti. Dinamik konseptte daha açık renkler ve metal detaylar kullanılırken elegant konseptte varakların ve zengin detayların yer aldığını belirten Cengiç, “İki konseptin maliyet açısından birbirinden farkı yok sadece görsel olarak birbirlerinden 


farklılar” diye konuştu. İsteyen ev sahibinin iki konseptten de detayları kendi zevkine göre dairesinde uygulayabileceğini vurgulayan Cengiç, “Her tasarımcının bir dekorasyon önerisi olur. Biz de bu projenin mimarı olarak iki konsept öneriyoruz. Ev sahibi isterse kendi zevkine göre konseptler arası geçiş yapabilir” şeklinde konuştu. 




Önerilen Bağlantılar : TOKİ indirim 2016, Satışa çıkacak projeler