28 / 04 / 2024

Koru Florya satış ofisinde düzenlediği brunch’ta İşadamları Derneği üyelerini ağırladı!

 Koru Florya satış ofisinde düzenlediği brunch’ta İşadamları Derneği üyelerini ağırladı!

Florya’nın son büyük konut projesi KoruFlorya, Marmara İş Hayatı Dernekleri Federasyonu ile Osmanbey Tekstilci İşadamları Derneği üyelerini satış ofisinde düzenlediği brunch’ta ağırladı. 10 Mart Pazar günü düzenlenen etkinlikte yaklaşık 150 işadamına proje ile ilgili bilgi verildi...


Aydınlı, Metal Yapı Konut, Arke ve Vizyonlife ortaklığının TOKİ işbirliğiyle hayata geçirdiği ve Florya’nın son büyük konut projesi olma özelliğini taşıyan KoruFlorya, Marmara İş Hayatı Dernekleri Federasyonu (MARİFED) ile Osmanbey Tekstilci İşadamları Derneği (OTİAD) üyelerini satış ofisinde düzenlediği brunch’ta ağırladı.


10 Mart Pazar günü düzenlenen ve yaklaşık 150 işadamının aileleriyle birlikte katıldığı etkinlikte KoruFlorya Satış ve Pazarlama Koordinatörü Belgin Özyurt proje ile ilgili bilgi verdi. 


Projenin lokasyonu çok cazip 

Göl, deniz ve orman manzarasıyla özdeşleşen KoruFlorya’nın 3+1’den 7+2’ye kadar değişen 52 farklı tipte 298 daireden oluştuğunu dile getiren Belgin Özyurt, projenin Metrobüs, bitmek üzere olan Marmaray ve Atatürk Havalimanı’na olan yakın konumu nedeniyle de çok avantajlı bir lokasyonda yükseldiğini ve bu özelliğinin ev sahibi olmak isteyenler için çok cazip bir nokta olduğunu dile getirdi. 


Seramikte ünlü İtalyan moda markası Valentino’nun tercih edildiği, ankastre mutfakta Miele, armatürde Hans Grohe, klimada Daikin, rezervuarda Geberit ve tavan havalandırma fanlarında Helios markalı ürünlerin kullanıldığı örnek banyo ve mutfak konseptlerinin teşhir edildiği salonda katılımcılara ev sahiplerinin yaşam biçimlerine ve aile yapısına uygun olarak hazırlanan elegant ve dinamik iç mimari konseptleri hakkında da bilgi veren Özyurt, “Projeden ev satın alanlar, iki konseptten de detayları kendi zevklerine göre dairesinde uygulayabilecek. İç mimariyi üstlenen Kreatif Mimarlık’ın ortakları mimar Selim Cengiç ve Aydan Volkan’ın belirlediği konseptler arasında ev sahipleri isteklerine göre konseptler arası geçiş yapabilecekler” şeklinde konuştu. 



0212 541 90 93

www.koruflorya.com

Işıl Seren KESKİN/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : TOKİ indirim 2016, 3. Havalimanı