20 / 04 / 2024

Koru Florya Ocak'ta en yüksek satış rakamına ulaşan proje oldu!

 Koru Florya Ocak'ta en yüksek satış rakamına ulaşan proje oldu!

Aydınlı, Metal Yapı Konut, Arke ve Vizyonlife ortaklığının TOKİ işbirliğiyle hayata geçirdiği KoruFlorya, Ocak ayı satış rakamıyla TOKİ’nin ciro şampiyonu oldu...


Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın (TOKİ) gerçekleştirdiği hasılat paylaşımı esaslı projelerin satış listesinde Ocak ayı sonuçları açıklandı. Aydınlı, Metal Yapı Konut, Arke ve Vizyonlife ortaklığının TOKİ işbirliğiyle hayata geçirdiği KoruFlorya, toplam 23 milyon 315 bin 837 TL’lik hasılatıyla Ocak 2013'ün de şampiyonu oldu. Böylece KoruFlorya TOKİ’nin ciro şampiyonluğu listesine 7. kez adını yazdırmayı başardı. Proje 2011 Aralık itibariyle TOKİ’nin hasılat paylaşım esaslı ciro şampiyonluğu listesine adını yazdırmaya başlamıştı. 


Aile rezidansı kavramını sektöre kazandıran KoruFlorya’da 3+1’den 7+2’ye kadar 52 farklı ve geniş daire tipi bulunuyor. Dairelerin 1 milyon 50 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu projede anlaşmalı bankalar aracılığıyla vade farksız 48 aya kadar taksitlendirme yapılabiliyor. Yüzde 1 KDV avantajlı dairelerin de yer aldığı KoruFlorya’da anlaşmalı bankalar aracılığıyla 120 aya kadar uygun oranlarda vade de yapılabiliyor. 


KoruFlorya, Dünyanın ödüllü mimarlık ofislerinden Brodway Malyan’ın ve Türk mimarlık ofisi Kraft Mimarlık’ın imzasını taşıyor. 4 kat otopark, AVM ve 3 bin metrekareye varan sosyal tesis alanı üzerinde olan KoruFlorya, yerden 17 metre yüksekte deniz, göl ve orman manzarasına hakim konumuyla ev sahibi olmak isteyenlerin hayallerini süslüyor. Atatürk Ormanı’na komşu konumu ile yeşille iç içe bir yaşam sunan KoruFlorya, E-5, TEM ve sahil yolu alternatifleriyle de ulaşım kolaylığı sağlıyor. Proje Atatürk Havalimanı, Bakırköy Deniz Otobüsü, Metrobüs ve 2013’ün sonunda hizmete girecek olan Marmaray’a olan yakınlığıyla da dikkat çekiyor. 


KORUFLORYA PROJE ÖZELLİKLERİ


Toplam inşaat alanı: 280.000 m2

Rezidans: 86.000 m2

Sosyal alan: 3.000 m2

Rezidans otopark: 850+70 (misafir) = 920 araç

AVM toplam kapalı alan: 77.500 m2

AVM toplam kiralanabilir alan: 60.000 m2.

Mağaza sayısı: 301

AVM otopark: 1.500 araç

Toplam peyzaj: 20.000 m2

Toplam konut: 298

52 adet farklı daire tipi

Sosyal tesis

Otopark alanları

Yaya yolları, sert zemin ve yeşil peyzaj alanları 

Yeşil alanlar için otomatik sulama sistemi 

Her daire için tahsis edilmiş yeterli sayıda otopark alanı ve 1 adet depolama alanı

Sosyal donatılar

Lobby Cafe

Ortak aktivite ve toplantı salonları

Çocuk oyun alanları

KoruFlorya Sağlıklı Yaşam Merkezi

Fitness Center

Çok amaçlı (pilates / yoga) stüdyolar

Kapalı yüzme havuzları

Hamam / sauna / buhar odaları

Masaj odaları




Önerilen Bağlantılar : TOKİ indirim 2016, 3. Havalimanı