28 / 03 / 2024

Yeşilce Aydos basına tanıtıldı! Fiyatlar 284 bin 280 TL'den başlıyor!

 Yeşilce Aydos basına tanıtıldı! Fiyatlar 284 bin 280 TL'den başlıyor!

KİPTAŞ yeni projesi Yeşilce Aydos'u KİPTAŞ Genel Müdürlük'te gerçekleştirilen toplantıyla tanıttı. Projede 2 oda 1 salon daireler lansman dönemine özel 284 bin 280 TL’den başlıyor..


Doğa ile iç içe yaşam alanlarına sahip KİPTAŞ  Yeşilce Aydos projesi KİPTAŞ Genel Müdürlük'te gerçekleştirilen toplantıyla basına tanıtıldı. Toplantıya KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım katıldı. 


10 blok şeklinde tasarlanan Yeşilce Aydos projesi TEM ve E-5 Otoyolu’na 5 dakika mesafede, şehrin stresi ve gürültüsünden uzak bir yaşam sunuyor.  


Özel lokasyonu ve orman manzaralı daireleriyle dikkat çeken projede, geniş balkonlu 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor. Sakin ve huzurlu bir yaşam projesi olarak hayata geçirilen Yeşilce Aydos’ta 2 oda 1 salon daireler lansman dönemine özel 284 bin 280 TL’den, 3 oda 1 salon daireler ise 449 bin TL’den başlıyor. Projede büyüklükleri 83 metrekare ile 130 metrekare arasında değişen toplam 331 daire mevcut. KİPTAŞ imkanlarıyla 36 ay vade farksız ödeme seçeneği sunulan projede ayrıca yüzde 10 peşinat ile 120 aya kadar da anlaşmalı bankalar aracılığıyla kredi imkanı da sağlanıyor.   


Yeşilce Aydos Evleri'nde geniş peyzaj alanlarının yanı sıra, çocuk oyun alanları, fitness salonu, sauna, buhar odası, hamam ve yürüyüş yollarının yer aldığı zengin sosyal donatı alanları bulunuyor. Projede ayrıca 7/24 güvenlik hizmetinin yanı sıra 350 araçlık kapalı otopark da yer alıyor. 


Ulaşım ağlarıyla çevrelenmiş bir noktada konumlanan Yeşilce Aydos, lokasyonunun en ulaşılabilir projesi olarak yükseliyor. E-5 ve TEM Otoyolu’na 5 dakika mesafede bulunan Yeşilce Aydos; Metro’ya 3, Yüksek Hızlı Tren’e 7, Sabiha Gökçen Havalimanı 5, İDO iskelesine ise 7 dakikalık mesafede yer alıyor. Yakınında bulunan AVM’leriyle modern yaşamın tüm ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde tasarlanan Yeşilce Aydos ayrıca, eğitim ve sağlık kuruluşlarının bulunduğu bir merkezde yer alıyor.  

   

http://www.kiptas.istanbul/tr/


 



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı