16 / 04 / 2024

Yeşil Yaka Mesa Büyükçekmece'de 56 villanın satışına başlandı!

Yeşil Yaka Mesa Büyükçekmece'de 56 villanın satışına başlandı!

Büyükçekmece'de inşa edilen Yeşilyaka, doğanın içinde müstakil bahçeli yaşamın kapılarını açıyor. Projenin ilk bölümündeki 56 villanın satışı başladı. Yeşilyaka'da eve dönüş keyfinin doyasıya yaşanabileceği bir yaşam sunuluyor...


Mesa, İstanbul Büyükçekmece'deki Yeşilyaka projesinde yemyeşil ve huzurlu bir hayatı vaat ediyor. 

Nurol ile güçbirliği yapan Mesa, hem doğanın hem de yaşamın tam ortasında yer alan Yeşilyaka'da eve dönüş keyfinin doyasıya yaşanabileceği bir yaşam sunuyor. 


Projenin 56 villanın bulunduğu "Yeşilyaka Koru" olarak adlandırılan ilk bölüm satışa çıktı. Korusu, 180 bin metrekarelik peyzaj alanı, gölet manzarası ve çeşitli sosyal imkanlarıyla Yeşilyaka, "Söğüt ve Sedir" olmak üzere iki farklı tip villadan oluşuyor. Müstakil bahçeler içindeki 56 villanın büyüklükleri 369 ile 379 metrekare arasında değişiyor. Söğüt 2 milyon 510 bin TL ile 2 milyon 936 bin TL, Sedir ise 2 milyon 553 bin TL ile 2 milyon 814 bin TL arasında konumlarına göre değişen fiyatlarla satışa sunuluyor. 


Açık havada sinema Yeşilyaka sakinleri açık havada spor yapmanın keyfini tenis kortları, basketbol ve mini futbol sahalarında çıkarırken, açık ve kapalı yüzme havuzu, fitness ve spa merkezinde günün yorgunluğunu atacaklar. Projede yaşayanlar Yeşilyaka kulüpte dostlarıyla bir arada keyifle vakit geçirebilecek, akşamları ailece açık hava sinemasında film seyredebilecekler. Yeşilyaka'da çocukların hem güvenli, hem de çeşitli aktivite alanlarıyla donatılmış parklarda eğlenebileceği özel alanlar mevcut. Tırmanma duvarı, ağaç evler, kaykay pistleri ve yaş guruplarına göre özel dizayn edilmiş parklarda neşeli saatler onları bekliyor olacak. 


Konumu ile avantajlı Mesa ve Nurol projeciliğinin ürünü olan Yeşilyaka, 3. Havalimanı ve çevresindeki Atakent, Halkalı, Balıçeşehir gibi gelişen bölgelere komşu. Iladımköy Otoyolu gişelerine 5 dakika mesafedeki proje, çevresindeki eğitim ve hastanelere olan yakınlığı ile de dikkat çekiyor. 

Yeşilyaka'dan Maslak-Levent'e 25 dakika, Atatürk Havalimam'na 20 dakika. Mail of İstanbul'a uzaklığı ise 15 dakika. Yeşilyaka'nın Büyükçekmece Marina, Marmara Forum ve Balıçeşehir ile Akbatı AVM'ye uzaklıkları da 10 dakika. Yakında hizmete girecek olan ve dünyaca ünlü lüks markaları buluşturacak Türkiye'nin ilk designer outlet'i Luxury Designer Outlet ise birkaç adım mesafede. 


56 villanın teslimi Ekim 2017'de


GELENEKSEL Mesa-Nurol kalite ve güvencesinin ortak imzasını taşıyan Yeşilyaka, Mayıs ayında lansmana özel ödeme koşulları ile sunuluyor. Lansman döneminde yüzde 5 indirim uygulanıyor. Ödeme planında, yüzde 20 peşin, birinci ve ikinci yılda yüzde 20 ödeme ile kalan yüzde 40'lık bölüm vade farksız 36 aya bölünüyor. Peşin ödemelerde ise lansman indirimine ek olarak yüzde 15'lik çok özel bir indirim fırsatından faydalanmak mümkün. Yeşilyaka'nın ilk bölümündeki 56 villa, Ekim 2017'de teslim edilecek. İlk etapta 320 bin metrekare alan üzerinde 159 villa hayata geçiriliyor. Bu villaların 56'sı ilk etapta satışa çıkıyor. Projenin tamamının 1 milyon metrekareye yayılması planlanıyor. 



Tel: 444 0 986

Web: http://campaign.mesa.com.tr/



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı