25 / 04 / 2024

Yelkent İnşaat Derince'de 545 konutluk proje yapacak!

 Yelkent İnşaat Derince'de 545 konutluk proje yapacak!

Derince Belediyesi’nin, Derince İlçesi Yenikent Mahallesi’nde bulunan 25 dönümlük arsasını 25 milyon liraya Ak Parti eski Körfez İlçe Başkanı, Yelkent İnşaat Firması sahibi Engin Koyun, satın almıştı.


Derince Belediyesi’ne ait 25 dönümlük arsayı 25 milyon liraya satın alan Engin Koyun, bu arsa üzerinde 545 adet lüks konut yapacak


Derince Belediyesi’nin, Derince İlçesi Yenikent Mahallesi’nde bulunan 25 dönümlük arsasını 25 milyon liraya Ak Parti eski Körfez İlçe Başkanı, Yelkent İnşaat Firması sahibi  Engin Koyun, satın almıştı. Koyun, bu arsa üzerinde 600’e yakın lüks konut yapacak. Bugüne kadar yaptıkları birçok konut projesini başarıyla tamamlayan ve büyük bir memnuniyet gören Koyun ve ortakları, yeni yapacakları projede de bir hayli iddialı.



PROJE TANITIMI

Engin Koyun, satın aldığı arsa üzerinde yapacak 600’e yakın lüks konutların projelerini çizdi, görsel ve maketlerini tamamladı. Konutlara büyük bir ilgi var. Yenikent Mahallesi’nde yapılacak konutların inşaatı henüz başlamadı fakat yüzde 60’a yakını satıldı. Koyun proje tanıtımını, 5 Haziran Pazar günü saat 13.00’da Yenikent Mahallesi’nde bulunan eski Kocaelispor Tesisleri olan Grand Körfez Otel’de yapacak..



Kocaeli Manşet



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler