09 / 05 / 2024

West Gate Residence satılık!

 West Gate Residence satılık!

Ankara West Gate Residence Evlerinde teslimler 2015 yılında yapılacak. West Gate Residence satılık daire fiyatları bilgisi haberimizin devamında yer alıyor.


Ankara'da yükselen West Gate Residence projesi Doğukan Yapı tarafından inşa ediliyor. West Gate Residence satılık daire fiyatları bilgisi haberimizin devamında yer alıyor.


3 blok halinde yükselen West Gate Residence Evlerinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon tipinde konut seçenekleri yer alıyor. 


West Gate Residence satılık:


West Gate Residence satılık daire fiyatları bilgisi için satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Doğukan Yapı West Gate Residence satış ofisi ile 0312 241 34 81 no'lu telefon irtibata geçebilirsiniz.


Blokların 33 katlı olarak tasarlandığı West Gate Residence Evlerinde 700 adet daire bulunuyor. West Gate Residence ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak 2015 yılı cevabı veriliyor.


West Gate Residence Konutlarında çocuk oyun alanları, fitness merkezi, kapalı otopark, mini golf sahası, dinlenme alanları ve yüzme havuzu gibi donatılar bulunuyor.


West Gate Residence nerede?

Ankara West Gate Residence ulaşım adresi: Eskişehir Yolu 15. km. Başkent Üniversitesi Kavşağı (Opet Karşısı) Konutkent Mahallesi Dumlupınar Bulvarı No.391 Çankaya /ANKARA


West Gate Residence Ankara iletişim:

Telefon: (0312) 241 34 81

Web adresi: www.dogukanyapi.com.tr

Safiye ŞİMŞAK/Konuttimes.com