20 / 04 / 2024

WE Haliç bayramda da ev sahibi yapıyor!

 WE Haliç bayramda da ev sahibi yapıyor!

Tüm unsurlarıyla uluslararası çevre dostu bina özelliklerine sahip yeşil bir mahalle olarak dikkat çeken WE Haliç’e özel olarak sunduğu Kurban Bayramı kampanyası aracılığıyla, bayramda da ev sahibi yapıyor..


 



TOKİ’ ve Emlak Konut’un en büyük müteahhit firmalarından biri olarak sektörde elde ettiği deneyimi, ilk markalı konut projesi WE Haliç’de, Gaziosmanpaşa Belediyesi ortaklığıyla yatırımcılarla buluşturan Ilgın İnşaat, Kurban Bayramı’na özel sunduğu kampanya ile yatırımcıları, 48 aya kadar vade farksız taksitlendirme seçenekleri sunan WE Ilgın Finans Modeli ile tanıştırıyor. Son bir yıldır Türkiye’nin hızla gelişen bölgesi Gaziosmanpaşa’da yükselen We Haliç projesi, Türkiye’nin master planlı ilk dönüşüm projesi olarak dikkat çekiyor Bölgede tarihi yarımadaya komşu ilk yaşam projesi olarak pirim potansiyelini hızla artırırken, yatırımcıların taleplerini de üst noktaya taşıyor. Pierre Lotti ve Haliç’ten başlayıp tarihi yarımadaya kadar uzanan manzarasıyla fark yaratırken, büyük bölümü yeşile, peyzaja, doğaya ayrılmış yeşil alanları, daire başına 23 metrekarelik alanı kaplayan çok özel bahçeleri, süs havuzları ve çocuk oyun alanları ile doğayla iç içe bir yaşam konforu sunuyor. Uluslararası çevre dostu mahalle sertifikalarından Leed- ND Gold sertifikasına aday olan proje, Türkiye’nin çevre dostu örnek bir mahallesi olmaya hazırlanıyor. 


Türkiye’nin ilk master planlı dönüşüm projesi


Kentsel dönüşümün yanı sıra Türkiye’nin en büyük ulaşım projelerinin de adresi olan bölgede, Türkiye’nin ilk master planlı dönüşüm projesi olarak Pierre Lotti ve Haliç’ten başlayıp tarihi yarımadaya kadar uzanan manzarasıyla, çevre dostu tüm donatılarıyla eşsiz bir yatırım fırsatı sunduklarına dikkat çeken WE Haliç Satış ve Pazarlamadan Sorumlu  Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Bucak, “Yatırımcılarımızı yapılan ve planlanan ulaştırma yatırımlarıyla Türkiye’nin en hızla gelişen bölgesinde, tarihi yarımadaya komşu ilk yaşam projesinden ev sahibi yapmak için bayrama özel çok cazip ödeme seçeneği sunan bir kampanya başlattık. Kampanyamızdan yararlanacak yatırımcılarımız, 48 aya uzanan vade farksız ödeme avantajını yaşayacak.” dedi.


Dönüşüme Ilgın İnşaat imzası


WE Haliç projesi aracılığıyla, 4 metro hattı ve 2 teleferik hattı ve 2 tünel yatırımının yanı sıra 13 ayrı kentsel dönüşüm projesiyle hızlı bir gelişim süreci içerisinde yer alan bölgenin yeniden dönüşümüne aktif olarak katkı sağladıklarının altını çizen Bucak, “Ilgın İnşaat olarak We Haliç projesiyle bölgenin dönüşümüne liderlik ederek, tarihi yarımadaya komşu yeni bir yaşam projesini hayata geçiriyoruz. Projemiz aracılığıyla bölgeye 1.2 milyar liralık büyüklüğe sahip, büyük ölçekli bir değişim ve yenilenme hareketi getirmenin mutluluğu ve haklı gururunu yaşıyoruz. Türkiye’nin master planlı ilk kentsel dönüşüm projesi olarak sektörümüze liderlik edeceğine inandığımız projemizle, Gaziosmanpaşa Belediyesi iş birliğinde bölgenin geleceğini şekillendirerek dönüşümün başlangıcına imza atıyoruz.”


Türkiye’nin ilk çevre dostu mahallesi


WE Haliç projesi, Büyükşehir Belediyesi tarafından prestij cadde ilan edilen İslambey Caddesi’nde yükseliyor. Tüm unsurlarıyla uluslararası çevre dostu bina özelliklerine sahip yeşil bir mahalle olarak dikkat çeken proje, bu yönüyle Türkiye’de bir ilke imza atıyor. Bin 57 konut ve 27 ticari alan olmak üzere bin 84 bağımsız bölümden oluşan projenin büyük bölümü yeşile, peyzaja, doğaya ayrılmış olan We Haliç, çevreye karşı duyarlılığını uluslararası Leed ND Gold sertifikasına adaylığıyla taçlandırıyor. 24 bin 500 metrekare yeşil alanı, çarşısı, 65 derslikli okul, Selçuklu mimarisi ile yapılacak olan 2 bin 500 kişilik camisi ile devasa bir mahalle olarak tanımlanıyor. Daire başına 23 metrekarelik alanı kaplayan çok özel bahçeleri, süs havuzları ve çocuk oyun alanları ile mahalle kültürünün tamamlayıcısı olarak rol alıyor. 


Osmanlı mimarisi modern mimariyle buluştu


Osmanlı klasik mimarisiyle modern mimariyi buluşturan bir yaklaşım sergileyen We Haliç, sahip olduğu üstün özelliklerle alışverişten spora, sağlıktan eğitime farklı ihtiyaç ve beklentileri karşılayacak nitelikte bir yaşam konforu sağlıyor.  Yalnızca eşsiz konumu ve manzarasıyla değil, geleneksel ve moderni birleştiren etkileyici mimarisiyle de Eski İstanbul’u doyasıya yaşatıyor. 


Stüdyodan 5+1’e kadar daire seçenekleri


We Haliç’te 40 m2 lik stüdyolardan başlayıp farklı daire tipleri ve metrekare seçenekleriyle 5+1’e kadar farklı büyüklükteki bahçeli, teraslı ve 2,90 m tavan yüksekliğine sahip daire seçenekleri yer alıyor. We konseptli konut ve çarşı bölümleri; WE konut, We bulvar çarşı, We meydan olarak tanımlanan projede fiyatlar, 229 bin liradan başlıyor. Pierre Lotti ve Haliç’ten başlayıp tarihi yarımadaya kadar uzanan manzarasıyla sahip bulunan proje, ticari ve sosyal donatılarıyla bir mahalle konsepti yaratıyor.  We bulvar çarşıdaki seçkin markaların yer aldığı ticarî alanları kaplayan mağazalar, kafeler ve restoranların yer aldığı prestij caddesini, şehrin kalbinin attığı bir bulvara dönüştürüyor. 


Şehrin kalbinin attığı yerde üst düzey yaşam konforu


E-5 ve TEM karayolunun orta noktasında yer alan We Haliç, Boğaz köprülerine, havalimanlarına yakın, ulaşım aksının tam ortasında, şehrin kalbindeki konumuyla üst düzey yaşam konforu sunuyor. Mevcut kara, hava, deniz ve raylı ulaşım hatlarına ek olarak 2018 yılı içinde ve 2019’da devreye girecek olan Mecidiyeköy-Mahmutbey ile Vezneciler-Gaziosmanpaşa-Sultangazi metro hatları, Haliç tramvayı ve proje aşamasında olan Alibeyköy-Eyüp tünelleri, We Haliç’in özel lokasyonunu daha da avantajlı hale getiriyor. We Haliç, 15 Temmuz Şehitleri Köprüsü’ne 8, Atatürk Havalimanı’na 10, Mecidiyeköy’e 7 dakika uzaklıkta, Eyüpsultan Camii’sine sadece yürüme mesafesinde yer alıyor.




http://www.ilgin.com.tr/



Önerilen Bağlantılar : TOKİ indirim 2016, 3. Havalimanı, Yeni konut projeleri