09 / 05 / 2024

W Roof Kurtköy fiyat listesi!

W Roof Kurtköy fiyat listesi!

W Roof Kurtköy fiyat listesi 176 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje Kurtköy'de Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı ortak girişimi ile yükseliyor...


W Roof Kurtköy fiyat listesi bilgileri öncesinde projenin genel özelliklerinden bahsedelim. Proje Demirbaş Yapı ve Erguvan İnşaat tarafından Anadolu Yakası Kurtköy'de konumlandırılıyor.


W Roof Projesi, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire daire alternatifleri sunuyor. Projede toplam 214 adet konuta yer veriliyor.


W Roof Kurtköy, 17 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Projede; fitness center, sauna, buhar odası, basketbol sahası, voleybol sahası, tenis kortu, çocuk oyun alanları, kapalı otopark, dinlenme alanları gibi olanaklar bulunuyor.


W Roof Kurtköy ne zaman teslim?


W Roof Kurtköy teslim tarihi 16 ay sonrası olarak belirlendi. W Roof Kurtköy ödeme planı kapsamında ise, yüzde 50 peşinat verildikten sonra firma bünyesinde 24 ay 0 faiz ile ödeme yapılabiliyor. Banka kredisi ile yapılan ödemelerde ise yüzde 30 peşinat veriliyor.


W Roof Kurtköy fiyat listesi 


W Roof Kurtköy fiyat listesi minimum 176 bin TL'den başlıyor. Projenin açık adres bilgileri şöyle; İstanbul Anadolu Yakası Pendik Kurtköy, Yenişehir Mahallesi Cumhuriyet Bulvarı Bahar Sokak No: 4 


Tel : (0216) 702 18 18 

Web: http://wroofkurtkoy.com

Gizem Çelik/Konuttimes.com