28 / 03 / 2024

Vadistanbul Park'ta 36 ay 0 faiz kampanyası!

 Vadistanbul Park'ta 36 ay 0 faiz kampanyası!

İstanbul Ayazağa'da hayata geçirilen Vadistanbul’un son etabı Vadistanbul Park’ta yüzde 50 peşinatla 36 vade farksız ödeme seçeneği sunuluyor...


Artaş ve Invest İnşaat ortak girişimi imzasıyla İstanbul Ayazağa'da hayata geçirilen  Vadistanbul’un son etabı Vadistanbul Park’ta  36 ay sıfır faiz kampanyası başlatıldı. 

 

Projede yüzde 50 peşinatla 36 vade farksız ödeme seçeneğinin yanı sıra, yüzde 5 peşinat, kalan ödemenin yüzde 15'i 1 yıl sonraya, yüzde 80'i ise teslim sonrasına ertelenerek taksitlendirme ile ev sahibi olunabiliyor. 

 

 424 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edilen ve toplamda 762 adet daireden meydana gelen Vadistanbul Park etabında; 100 bin metrekarelik ofis, 20 bin metrekarelik home office, 22 bin metrekarelik mağaza alanı ve 3.700 araçlık otopark bulunuyor. Pojede  1+1, 2+1, 5+1 daire tipleri mevcut.

 

İLK ÖZEL HAVARAY


Vadistanbul projesindeki 103 bin metrekarelik alışveriş merkezi (AVM) de kapılarını açtı.  AVM'de 270 mağaza bulunuyor. Vadistanbul Park projesinde en dikkat çeken özellik ise projenin havaray bağlantısı. Alışveriş merkezi ile Seyrantepe Metrosu arasında havaray hizmeti sunulacak. 


Sabah Gazetesi'nin haberine göre proje hakkında açıklamalar yapan Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, "Türkiye'nin ilk özel havarayı da Vadistanbul projesi dahilinde Artaş İnşaat ve Invest İnşaat'ın 15 milyon euroluk yatırımıyla hayat buldu. 2 dakikada Seyrantepe Metrosu'ndan Vadistanbul AVM'nin yemek katına doğrudan erişim sağlayan Havaray tüm bölge için de büyük öneme sahip. 2 ay biz işlettikten sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne devredeceğiz. Havaray 4 dakikada bir 250 kişi getirecek ve götürecek. Ayrıca havaray dışında altyapı için 130 milyon lira yatırım yaptık" dedi.

 

Web: www.vadistanbul.com