29 / 04 / 2024

Tüm detayları ile Vadistanbul Bulvar projesi!

Tüm detayları ile Vadistanbul Bulvar projesi!

Metrekare birim fiyatının 3 bin 400 dolardan başladığı ve lansmana özel çeşitli imkanların sunulduğu Vadistanbul projesi hakkında merak ettiğiniz her şey burada. İşte tüm detayları ile Vadistanbul Bulvar projesi...


"Büyükdere Caddesi'nin yeni alternatifi Vadistanbul Bulvar" sloganıyla tanıtılan ve satış sürecine başlayan Vadistanbul Bulvar projesinde sadece ofisler bulunuyor.  Şişli - Ayazağa'da hayata geçirilen proje Artaş Grubu, Aydınlı Grubu ve  Keleşoğlu İnşaat imzası taşıyor.


Vadistanbul projesinin Bulvar etabı olarak geçtiğimiz günlerde satışa çıkan Vadistanbul Bulvar'da 180 bin metrekare ofis alanı bulunuyor. Projede A sınıfı ofisler lansmana özel fiyatlarla satışa sunuldu. 


Vadistanbul Bulvar projesi içerisinde 760 metrelik alışveriş caddesi, 70 bin metrekarelik alışveriş merkezi, toplam 9 blokta 180 bin metrekarelik ofisler, 5 yıldızlı lüks otel yer alıyor.


Vadistanbul Bulvar Şişli projesinin içinde doğal bir dere tasarlandı. Ayrıca projede bulunan ortak kullanım alanları arasında restoranlar, alışveriş merkezi, kafeler ve mağazalar mevcut.


Metrekaresi 3 bin 400 dolar

Vadistanbul Bulvar projesinde satışa sunulan A sınıfı ofislerin metrekare birim fiyatı 3 bin 400 dolardan başlıyor. Proje tamamlandığında Türkiye'nin en büyük ofis kompleksi olacak.


Vadistanbul Bulvar projesi TEM, Metro ve üçüncü köprü yolu bağlantısıyla her yöne ulaşım imkanı sunuyor. Proje dahilinde Türkiye'nin ilk özel metrosu projenin içinde geçecek ve metro ağına bağlanacak. Proje toplam 1 milyon 350 bin metrekare inşaat alanı üzerinde


Satış ofisinin Ayazağa'da yer aldığı Vadistanbul Bulvar’ın satış ve pazarlamasını uluslararası alanda Jones Lang LaSalle (JLL) yürütüyor. Projenin satış ofisi telefon numarası 0212 444 53 35.


Vadistanbul Bulvar iletişim

Telefon: 0212 444 53 35

Web Adresi: www.vadistanbul.com

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri