19 / 04 / 2024

Tuana Evleri'nin 1. Etap B-3 bloğunun ihalesi yapıldı!

Tuana Evleri'nin 1. Etap B-3 bloğunun ihalesi yapıldı!

Büyükşehir Belediyesi Kent Konut tarafından yapılan Tuana Evleri 1. Etabı'nın son bloğu için ihale gerçekleştirildi. 8 firma tarafından ihale dosyası satın alman işin ihalesine 3 firma teklif verdi.


Tuana Evleri'nde ihaleye çıkıldı. Büyükşehir Belediyesi Kent Konut tarafından yapımına devam edilen Tuana Evleri 1. Etap konutları kapsamında inşa edilecek olan B-3 blokun ihalesi yapıldı. 8 firma tarafından ihale dosyası satın alman işin ihalesine 3 firma teklif verdi. İhale komisyonu tarafından tekliflerin mevzuat hükümleri doğrultusunda değerlendirilmesinden sonra ihale sonucu açıklanacak.

 

3 FİRMA KATILDI

 İhalede en düşük teklifi 8 milyon 397 bin TL ile Gürbüz inşaat -Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi verirken en yüksek teklif 8 milyon 847 bin TL ile Emiroğlu İthalat* İhracat İnşaat ve Turizm Ticaret Limited şirketinden geldi. İhaleye katılan bir diğer firma olan Gelişim Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim şirketi ise 8 milyon 598 bin TL teklif verdi.


4 FARKLI DAİRE TİPİ

Tuana Evleri, B-3 blokta da farklı metrekarelerde daireler yer alacak. Bloktaki daireler 2 + 1, 3+1, 3+1 dubleks ve 4 +1 dubleks şeklinde projelendirilmiştir. Daireler nokta satış yöntemiyle satılıyor, isteyen istediği daireyi seçerek alabiliyor. Daire fiyatları 115 bin TL'den başlıyor, seçilen dairenin metrekaresine ve konumuna göre değişiklik gösteriyor. Peşin alımlarda yüzde 10 indirim uygulanıyor.



Kocaeli Manşet


Etiketler: