28 / 03 / 2024

Terrace Mix'te 77 bin liraya stüdyo! 2014 Ekim'de teslim!

 Terrace Mix'te 77 bin liraya stüdyo! 2014 Ekim'de teslim!

Esenyurt’un en özel projelerinden Terrace Mix’te, uygun fiyatlar ve özel taksit seçenekleri bir araya geliyor, projede fiyatlar 77 bin TL'den başlıyor...


“İdeal karışım, ideal yaşam” olarak nitelendirilen  proje, sadece 77.00 TL’den başlayan “ideal fiyat”larıyla da dikkat çekiyor. Terrace Mix’in her yaşama, her ihtiyaca yer veren çeşitlilikteki yaşam alanı seçenekleri, uygun fiyat ve taksitleriyle de her bütçeye uygun kolaylıklar sağlıyor. 


Bu bahar ev sahibi olma hayallerini gerçekleştirmek isteyenler için, İnanlar yine çok avantajlı bir fırsat sunuyor. Esenyurt’un en özel projelerinden Terrace Mix’te, uygun fiyatlar ve özel taksit seçenekleri bir araya geliyor, gayrimenkulde baharın en avantajlı fırsatı ortaya çıkıyor.


Terrace Mix, Torium Alışveriş Merkezi’nin  hemen yanında  7 blokta 945 daireden ve 27 mağazadan oluşuyor.  Projede her ihtiyaca cevap verecek 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1  olmak üzere 4 farklı alternatifte daireler yer alacak.

 İnanlar güvencesiyle Ekim 2014’te teslimleri yapılacak Terrace Mix; kira öder gibi şartlarla kolayca ev sahibi olmak isteyenlerin bu bahar ilk tercihi olacak gibi gözüküyor…


Ayrıca E5’in yanı başındaki konumuyla, yaşamın her alanına ve şehrin her yerine kolaylıkla ulaşımı sağlıyor. Metrobüs durağına yürüme mesafesinde olması sayesinde üstelik araba kullanımını da zorunlu kılmıyor. 

Terrace Mix’te sınırsız ayrıcalıklarla dolu bir yaşama, şimdi  sizleri bekliyor.



Terrace Mix Satış Ofisi: 444 2 002 Kiler Cad. No:67 Esenyurt- İstanbul 

İnanlar Merkez Tanıtım Ofisi: 444 2 002 Hakkı Yeten Cad. No:11 Terrace Fulya/Şişli /İstanbul


www.terracemix.com