25 / 04 / 2024

Terrace Mix teslim tarihi!

 Terrace Mix teslim tarihi!

Terrace Mix teslim tarihi kapsamında projede yer alan daireler 2014 yılının Ekim ayında sahiplerine teslim edilecek.


Esenyurt'da hayata geçirilen Terrace Mix projesi İnanlar İnşaat tarafından yükseliyor. Esenyurt Terrace Mix teslim tarihi bilgisinden önce projenin detaylarından bahsetmeye devam edelim.


Satışların devam ettiği Terrace Mix Konutları 945 adet daire ve 27 adet ticari üniteden oluşuyor. Terrace Mix satılık daire fiyatlarına göre konutlar 1+1 daireler 119 bin liradan başlıyor.


Terrace Mix Konutlarında stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tipinde konut seçenekleri tasarlandı. Terrace Mix satış ofisi ile 444 20 02 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz.


Terrace Mix teslim tarihi bilgisinden önce projenin sosyal alanlarından bahsedelim. Esenyurt Terrace Mix Konutlarında voleybol-basketbol sahası, buhar odası, yüzme havuzu, kapalı otopark ve sauna gibi imkanlar mevcut.


Terrace Mix ödeme planı bilgisine göre konut bedelinin yüzde 25'i peşinat olarak verildikten sonra, kalan bedel ise banka kredisi ile ödenebiliyor. Terrace Mix teslim tarihi kapsamında konutlar Ekim 2014'de teslim edilecek.


Terrace Mix nerede?

Esenyurt Terrace Mix adres: Kiler Caddesi No:67 Esenyurt - İstanbul


Terrace Mix iletişim bilgisi:

Telefon: 444 20 02

Web Adresi: www.terracemix.com

Safiye ŞİMŞAK/Konuttimes.com