18 / 04 / 2024

Tema İstanbul'da teslimler tüm hızıyla sürüyor!

Tema İstanbul'da teslimler tüm hızıyla sürüyor!

3 bin 531 konuttan oluşan Tema İstanbul, 24 ayda teslim aşamasına geldi. Satılan 2 bin 900 konutun teslimleri başladı...


TÜRKİYE’NİN en büyük projelerinden biri olan Tema İstanbul, toplam 3 bin 531 konutu tek seferde ve 24 ay gibi kısa bir sürede tamamlamayarak rekor kırdı. Tema İstanbul, tatil, sezon dinlemeden aylık ortalama 100 konutun üzerinde gerçekleştirdiği satış grafiği ile de önemli bir başarı elde etti. Teslimatın yaklaşmasıyla birlikte günlük ortalama konut satışını 5’in üzerine taşıyan Tema İstanbul, günde ortalama 100 adet konutu sahiplerine teslim ediyor. Konutların 2 bin 900’ünün satıldığı projede Ramazan Bayramı’nda da devam eden teslimatlar, 31 Temmuz’da sona erecek. Tema İstanbul’da bugüne kadar toplam 1.450 aile yeni evlerinin anahtarlarını aldılar.

 

Planlı teslim 

 

Tema İstanbul konutlarında teslimatların belirli bir plan dahilinde gerçekleştirildiğini belirten Tema İstanbul Genel Müdürü Mesut Arslan, “Yapım hızı ve kalitesi, istikrarlı satış grafiği ile rekorlar kıran, sektörüne referans olan Tema İstanbul şimdi de teslimatta sıra dışı performans ortaya koydu. Teslim edilecek konut adedi 2 bin 900 olunca, teslimatları hazırladığımız plan dahilinde, belirli bir takvim ve disiplin içerisinde gerçekleştiriyoruz” dedi.


Vatan



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri