29 / 03 / 2024

Tema İstanbul'da 3 bin 531 konut ay sonuna kadar teslim edilecek!

Tema İstanbul'da 3 bin 531 konut ay sonuna kadar teslim edilecek!

Mesa, Artaş-Avrupa Konutları, Öztaş, Kantur-Akdaş ortaklığıyla hayata geçirilen Tema İstanbul'da yaşam başladı. Projedeki 3 bin 531 konutun teslimi ay sonuna kadar tamamlanacak...


Avrupa'nın en büyük, Türkiye'nin ilk master planlı özel sektör gayrimenkul projesi Tema İstanbul'da, konut teslimleri başladı. Toplam 3 bin 531 konut, sosyal tesisler, donatılar, BİLFEN'in hizmet vereceği kreş ve TED Atakent Koleji'ne ev sahipliği yapan eğitim kampüsünün yapımı, tek seferde ve 24 ay gibi kısa bir sürede gerçekleştirildi. Mesa, Artaş-Avrupa Konutları, Öztaş, Kantur-Akdaş'ın ulusal ve uluslararası başarılarına dikkat çeken Mesa Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu Ortak Girişim Grubu'nun tüm üyeleri için Tema İstanbul'un çok önemli bir proje olduğunu, ayrı bir anlam taşıdığını vurguladı. Mega karma proje ile Atakent'in kaderini değiştirerek, her yönü ile bir şehir merkezine dönüştürmeyi amaçladıklarını belirten Boysanoğlu, "Tema İstanbul konut bölgesi de bunun ilk adımıydı. Tema İstanbul'un bundan sonraki etapları olan Tema World ve Tema Plaza ile bu dönüşümü tamamlayacağız" şeklinde konuştu. 


Tema 2018'DE METRO DURAĞI GELİYOR 

24 ay gibi kısa sürede konutları teslim ettiklerini belirten Artaş-Avrupa Konutları Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya da, "Ortak girişim olarak sözümüzü tuttuk. 1 Temmuz'dan itibaren daire teslimlerine başladık. Ayın sonuna kadar 3 bin 531 konutun tamamını teslim edeceğiz" dedi. Kantur-Akdaş Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kantur da proje içinde yer alan ve yapımını üstlendikleri Tema Metro Durağı'nm yapımının da 2018-2019 yıllarında tamamlanmasının planlandığını açıkladı. 


Sabah