29 / 04 / 2024

Tanyer İnşaat Asma Bahçeler'de yaşam başlıyor!

 Tanyer İnşaat Asma Bahçeler'de yaşam başlıyor!

Narlıdere'de zorluk derecesi yüksek bir projeyi başarıyla yürüttüklerini ve evleri Haziran 2015'te sahiplerine teslim edecelderini kaydeden Tanyer İnşaat Genel Koordinatörü Taylan Tanyer, projedeld satış oranının da yüzde 80'e ulaştığını söyledi.



Tanyer İnşaat'ın gerek mimari özellikleri, gerekse peyzajı ve doğayla iç içe yapısıyla kente önemli katma değer kazandıran 'Asma Bahçeler Projesi'nin büyük bir hızla devam eden inşaatının yüzde 80'lik bölümünün tamamlandı. Narlıdere'de zorluk derecesi yüksek bir projeyi başarıyla yürüttüklerini ve evleri Haziran 2015'te sahiplerine teslim edecelderini kaydeden Tanyer İnşaat Genel Koordinatörü Taylan Tanyer, projedeld satış oranının da yüzde 80'e ulaştığını söyledi. 


Doğanın sadeliği, kentin konforu Asma Bahçelerin merkezi bir konumda olduğunu, tatil beldeleri ve kent merkezine çok yakın mesafede bulunduğuna dikkat çeken Genel Koordinatör Taylan Tanyer, "Bir yamaç üzerine inşa edilen ve bahçeli evlerden oluşan projemiz, bir evin terasının diğerinin bahçesi olması mantığıyla aşağı doğru iniyor. Ev sahipleri eşsiz dağ ve deniz manzarasıyla iç içe yaşayacak. Her daire ortalama 150 metrekarelik bahçeye sahip. Bu projede alanında isim yapmış peyzaj mimarlarıyla çalışıyoruz. Burada , ev sahipleri doğanın tüm sesleri ve dinginliğini evlerinin konforunda yaşayacak" şeklinde konuştu. 

Şehir merkezindeki gürültü ve hava kirliliği nedeniyle yaşamın giderek zorlaştığını ifade eden Taylan Tanyer, Asma Bahçeler'in dağ ve deniz manzarası, her daireye özel hobi bahçeleri, yetkili kurumlarca tescillenen temiz havası ve sosyal tesisleriyle, ailelerin ilk tercihleri arasında yer aldığını kaydetti, 


Telefon: 0232 238 27 57

Web Adresi: www.asmabahceler.com


Star