29 / 04 / 2024

Sur Yapı İlkbahar'da esnek ödeme koşulları! 48 ay 0 faiz!

Sur Yapı İlkbahar'da esnek ödeme koşulları! 48 ay 0 faiz!

Yüzde 7 lansman indirimi uygulanan ve 48 aya kadar vade farksız taksitle ev sahibi olunabilen Suryapı İlkbahar projesinde tamamı peşin ödemelerde ise yüzde 10 indirim daha yapılıyor...


250 milyon lira yatırım bedeli ile Sultanbeyli'de yükselen Sur Yapı İlkbahar projesinde 5 blokta 304 daire, eşsiz peyzaj alanları ve sosyal donatılar bulunuyor. 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire alternatiflerinin sıralandığı SurYapı İlkbahar evlerinde yürüyüş parkurları, göletler, hobi bahçeleri, okuma - dinlenme alanları, sosyal tesisler, spor alanları, çocuk lara özel oyun alanları, kış bahçeleri, çardaklar ve süs havuzları da mevcut.

 

SurYapı İlkbahar Ulaşım

 

Az katlı yatay mimarisi le dikkat çeken ve kent merkezine yakın konumda yükselen İlkbahar projesi kuzey ormanlarına, TEM otoyoluna ve Paşaköy gişelerine yakın olup, Ataşehir, Kadıköy, Üsküdar, Ümraniye, Çekmeköy gibi merkezlere TEM otoyolu ve metro ile kolay ulaşım avantajı sağlıyor. Ayrıca İlkbahar projesi 400 yataklı Sultanbeyli Devlet Hastanesi'ne de 200 metre mesafede konumlanıyor.

 

Suryapı İlkbahar Fiyatlar ve Ödeme Seçenekleri

 

Satılık konut fiyatlarının 235 bin liradan başladığı SurYapı İlkbahar projesinde dairelerin kullanım alanları  51 metrekare ile 293 metrekare arasında değişiyor. Kasım 2017'de teslim edilmesi planlanan Suryapı İlkbahar projesinde devam eden çok özel kampanya sayesinde, 574 bin liralık 154 metrekare alanlı 3+1 daireye yüzde 7 lansman indirimi + yüzde 25 peşinat +yüzde 25 teslimde ödeme + kalanı 48 ay vade farksız taksitle ödeme seçeneği ile sahip oluanabiliyor. Ayrıca tamamı peşin ödemelerde yüzde 10 ekstra indirim yapılıyor.


Star