19 / 04 / 2024

Strada Plus basına tanıtıldı! Metrekare fiyatı 2 bin 800 TL!

 Strada Plus basına tanıtıldı! Metrekare fiyatı 2 bin 800 TL!

Toplam 2 bin 510 bağımsız bölümden meydana gelen Strada projesinin 2. etabı Strada Plus'ın lansmanı bugün projenin satış ofisinde yapıldı..



Akzirve'nin İstanbul Bahçeşehir’de hayata geçirdiği 3 ayrı etapta oluşan Strada projesinin 2. etabı Strada Plus'ın lansmanı bugün projenin satış ofisinde yapıldı. Lansman toplantısına Akzirve CEO'su İbrahim Maasfeh katılım gösterdi.  

 

Toplam 2 bin 510 bağımsız bölümden meydana gelen Strada projesinin 2. etabı Plus'ta 880 adet konut ve 53 adet ticari ünite bulunuyor.Yüzde 40 değer artışının tahmin edildiği Strada Plus'ın ilk etabında değer artışının şuan yüzde 36'larda olduğunu belirten İbrahim Maasfeh metrekare fiyatlarının 2 bin 800 TL'den 4 bin TL'ye çıktığını ifade etti. Maasfeh Ağustos'ta yapılacak erken teslim ile değer artışının yüzde 40'ı da geçeceğini dile getirdi. 


 

Strada Plus'ta 239 bin lira'dan başlayan fiyatlarla


Strada Plus etabında bulunan residence bloğu 133 bağımsız bölümden oluşuyor. Residence bloğu dışında kalan 747 adet bağımsız bölümün ilk fazda 455 adedi satışa çıkarılıyor. 

 

Akzirve Sadakat Programı çerçevesinde, birinci etaptan daire alan müşteriler için lansman öncesinde ön satışlar yapılıyor. 

 

Daire teslimleri 2019 Aralık'ta yapılacak olan Strada Plus’da fiyatlar KDV dahil 239 bin liradan başlıyor. Projede yüzde 1 peşinatla ev sahibi olunabilen projedeyer alan ticari üniteler kiralanıyor.  

 

3. etap 2018 Aralık'ta başlayacak


Ünlü mimar Bünyamin Derman’ın imzasını taşıyan Strada'nın  üçüncü ve son etabında ise inşaat gelecek yıl Aralık ayında başlayacak. 3. etap lansmanı da yine bu tarihlerde gerçekleşecek. Projede restoranlar, kafeler ve mağazalar bulunuyor.


 

Kentsel dönüşüm projeleri geliyor


Kentsel dönüşüm projelerinde başlarda sıkıntılar yaşandığını ancak bunun önemli olmadığını dile getiren İbrahim Maasfeh, Zeytinburnu Ambarlı kentsel dönüşüm projesindeki hak sahipleri ile anlaşma sürecini tamamladıklarını belirtti.  

 

İbrahim Maasfeh, 2018'de kentsel dönüşüm projelerine yoğunlaşacaklarını ifade ederek bölge olarak Maslak ve Bayrampaşa'da çalışmaların sürdüğünü söyledi.

 


Web: www.akzirve.com

Tel: 444 33 58