19 / 04 / 2024

Spradon Vadi projesinde 1.400 TL peşinatla! Sağlık Evi ile fark yaratacak!

 Spradon Vadi projesinde 1.400 TL peşinatla! Sağlık Evi ile fark yaratacak!

Spradon Vadi içerisinde site sakinlerine hizmet vermesi amacı ile kurulacak olan "Sağlık Evi"nde görev alacak doktor, ebe, hemşire ve sağlık görevlisi yılın 365 günü; hafta içi, hafta sonu, resmi ve bayram tatilleri de dâhil olmak üzere 7 gün 24 saat kesi


Kuzu Grup'un gerçek Bahçeşehir'in merkezinde yükselen son projesi SPRADON VADİ'de yeni bir proje hayata geçiriliyor. Site sakinlerine hizmet vermesi amacı ile kurulacak olan "Sağlık Evi"nde görev alacak doktor, ebe, hemşire ve sağlık görevlisi yılın 365 günü; hafta içi, hafta sonu, resmi ve bayram tatilleri de dâhil olmak üzere 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet sunacak.


Kuzu Grup, Emlak Konut GYO ile birlikte Bahçeşehir 2. Bölge'de 160.000 m2'lik inşaat alanı ve 42.000 m2'lik de arsa alanı üzerinde geliştirdiği modern konut projesi SPRADON VADİ her geçen gün tasarladığı farklı yeniliklerle dikkat çekiyor. Spradon Vadi içerisinde site sakinlerine hizmet vermesi amacı ile kurulacak olan "Sağlık Evi"nde görev alacak doktor, ebe, hemşire ve sağlık görevlisi yılın 365 günü; hafta içi, hafta sonu, resmi ve bayram tatilleri de dâhil olmak üzere 7 gün 24 saat kesintisiz sağlık hizmeti sunacak. 


Türkiye'de ilk ve tek olacak "Sağlık Evi" projesiyle inşaat sektöründe çok farklı bir dünyanın kapılarını açacaklarını belirten Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu: "Her projemizde farklılaşmak, farklılaşırken de bizi tercih eden insanları mutlu etmek amacındayız. Bu nedenle de farklı projelerle her geçen gün kalabalıklaşan, birbirinden uzaklaşan insanları birleştirmeyi amaçlayan bir çatı altında toplamaya; onların ayağına huzur, mutluluk ve konfordan sonra kendilerini güvende hissedecekleri bir dünya getirmeyi hedefliyoruz. 


Bahçeşehir'in gerçek projelerinden biri olan SPRADON VADİ'de hayata geçireceğimiz "Sağlık Evi" projesi de Türkiye'de ilk ve tek. Amacımız bize güvenen insanların üvenlerini boşa çıkarmamak. "Sağlık Evi" projesi ile bir Spradon Vadi sakini kendini her zaman güvende hissedecek... Biz neden böyle bir projeye imzamızı attık? Çünkü sağlık, günümüz koşullarında ön plana çıkan en önemli konulardan biri. Biz de bu ve benzer projeleri Kuzu Grup farkı ile ortaya koymaktan mutluluk duyacağız ve elbette yeni projelerle de ilerlemeye devam edeceğiz." dedi.

SPRADON VADİ içerisinde özel tasarlanacak Sağlık Evi'nde her türlü pansuman, küçük cerrahi müdahale, acil yardım uygulamaları, her türlü enjeksiyon, serum takılması, sünnet, yara tedavisi, aşılar, yanık tedavisi, gebelik testi, gebe izlem, bebek ve çocuk izlem, hemoglobin ölçümü (gebe izlemde kullanılmak üzere), evde hasta bakım hizmetleri, kulak lavajı (yıkama), kulak delme, sondalar, kataterler, tansiyon ölçümü ve şeker ölçümü gibi sağlık hizmetleri verilecek. 


Proje adını Bahçeşehir'in Ispartakule yerleşim bölgesinin antik dönemdeki adı SPRADON'dan alıyor. Konforu ve özellikle de yeşil, doğaya sahip çıkan konsepti ile ilgi çeken SPRADON VADİ projesi; 1037'si konut, 1 adet ticari üniteden oluşacak. 28 ve 30 katlı iki kulenin yanı sıra 5 tane de 9 ve 12 katlı blokların yer alacağı projenin son teslim tarihi Ocak 2014.


Toplam yatırım değeri 250 milyon TL. Toplam yatırım değeri 250 milyon TL olan SPRADON VADİ'de 524 adet (1+1) ve 476 adet (2+1), 37 adet (3+1) ve (4+1) düz veya dubleks daire yer alacak. % 80'i yeşil tasarlanan vadide açık ve kapalı yüzme  havuzları, güneşlenme terasları, su ve yeşili buluşturan şelaleler yer alıyor. Oyun alanları, yürüyüş parkurları, Fitness Center, Sauna ve Türk hamamının da bulunacağı SPRADON'da otopark sorunu da olmayacak. Her daire için konut erişimli bir kapalı otopark ve SPRADON VADİ misafirleri için de 300 araçlık bir açık otopark yer alacak. Uygun fiyatlı ve kolay ödeme seçenekleriyle birinci sınıf malzemeler kullanılacak olan dairelerde kapalı mutfak sistemi olacak. Şık ve rahat tasarımlı dairelerde; Vanucci markalı mutfak ve banyo dolapları, Siemens marka ocak, fırın ve davlumbaz ve bulaşık makinesi, Artemis marka duş teknesi, Alurad havlupan, Hans Grohe armatürler, Duravit lavabo ve Vitra marka klozetler kullanılacak. Yangın, gaz alarmı, duman dedektörleri ve her odada bulunacak yangın sprinkleri ve görüntülü intercom tesisatı ile bütün dairelerde güvenlik en üst seviyede olacak. Su ve yeşili buluşturan SPRADON VADİ tüm cazibesi ve uygun fiyat politikası ile sizi bekliyor.


Satıştaki konutların fiyatları:

71 m2 (1+1) =140 Bin TL den başlayan fiyatlarla.

73 m2 (1+1) = 166 Bin TL den başlayan fiyatlarla.

105 m2 (2+1) = 223.500 Bin TL den başlayan fiyatlarla.

123 m2 (2+1) = 274 Bin TL den başlayan fiyatlarla...

Kampanya bilgileri: %1 Peşinatlı Banka Kredisi


444 58 98

http://www.spradonvadi.com/



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri