28 / 03 / 2024

Soyak Park Aparts'ta 22 Mayıs son gün! 2 bin 300 lira peşinatla!

 Soyak Park Aparts'ta 22 Mayıs son gün! 2 bin 300 lira peşinatla!

Soyak Park Aparts projesindeki bahçeli kent evleri, hem şehirde yaşamak hem de şehirden uzaklaşmak istemeyenler için 22 Mayıs’a kadar kaçırılmayacak fırsatlarıyla satışta...


Konut sektöründe ilklerin yaratıcısı Soyak’ın, Halkalı’da yer alan Soyak Park Aparts projesindeki bahçeli kent evleri, hem şehirde yaşamak hem de şehirden uzaklaşmak istemeyenler için 22 Mayıs’a kadar kaçırılmayacak fırsatlarıyla satışta.

 

Konut sektöründe pek çok öncü projeye imza atan Soyak’ın İstanbul Halkalı’da yer alan Soyak Park Aparts projesindeki bahçeli kent evleri, şehir yaşamından bir nebze de olsa uzaklaşmak isteyenler için bire bir. Gündelik koşturmacanın ardından bahçenin verdiği huzur ve keyif, günümüz insanın aradığı koşulların başında geliyor.Çağımız insanı için en büyük lüks olan şehirde yaşarken aynı zamanda doğanın içinde olmak, bahçede yorgunluk atmak, huzuru yaşamak Soyak Park Aparts’ta fazlasıyla mümkün. Bu olanağı sunan 1+1, 2+1 ve 3+1 dubleks bahçeli kent evlerinin fiyatları 276 bin ila 401 bin TL arasında değişiyor.

                     

Google trends raporuna göre her yıl Mayıs Haziran aylarında bahçeli ev konsepti trendinde artış yaşanıyor. Geçen yıla oranla bu seneki Mayıs ayı ortalamaları, son 5 yıla oranla tavan yapmış durumda..İklim değişikliğinin hızla kendini belli etmeye başladığı mevsim geçişlerinde yaz aylarını evlerinde kapalı geçirmek istemeyenler için şehirli insanın bahçe arayışı gün geçtikçe artıyor.


Ulaşılabilir fiyatları ve ideal konut tasarımlarında trendlerinöncüsü Soyak’ın bu projesinde bahçeli evlerin yanı sıra herkese uygun daireler de mevcut. 22 Mayıs’a kadar süren kampanyada birbirinden cazip fırsatlar sunuluyor. Yalnızca %1 peşinat ödeyerek satın alınabilen projede taksitlerin ödenmesine de tam bir yıl sonra başlanabiliyor. Ağustos ayında teslim edilecek olan Soyak Park Aparts’ta 230.000 TL’ye satılan 2+1 dairelere 2.300 TL, 342.500 TL’ye satılan 3+1 dairelere 3.425 TL, 276.000 TL’ye satılan bahçeli dublekslere 2.760 TL, 401.000 TL’ye satılan 3+1 dublekslere de 4.010 TL peşinat ödeyerek hemen sahip olunabiliyor.


120 ay %0,75 faiz oranlı ödeme planı olan bu kampanya üstelik %1 KDV taahhüdüyle satılıyor. Üç ay içinde teslim edilecek olan Soyak Park Aparts projesinde, ev sahiplerinin evlerini istedikleri gibi dayayıp döşeyebilmeleri için dekorasyon çeki de hediye ediliyor.


Proje Hakkında:


Doğaya zarar vermeyen, tasarruf sağlayan malzemelerin kullanımına ve enerji verimliliğine özen gösterilen Soyak Park Aparts projesi;özel peyzaj tasarımlı bahçeleri, suni gölü, yüzme havuzları, basketbol ve tenis sahaları, sosyal tesisleri ile sakinlerine, keyifli ve yeni nesil bir yaşamın tadını çıkarma fırsatı sunuyor.


Az katlı bina yaklaşımında planlanan ve Binalarda Enerji Performansı Yönetmeliği’ne uygun şekilde geliştirilen Soyak ParkAparts, yaşam başladığında aidatlardaki tasarrufla, gelecekte de kazanma sözü veriyor. Otomatik bahçe sulamanın yanı sıra toprağa karıştırılan granüller kullanılarak az suyla sağlıklı yeşil alanlar oluşturulan Soyak ParkAparts’da ortak alanlarda fotoselli batarya sistemleri, çevre aydınlatmasında LED’li sistemler ve su ısıtmasında güneş paneli kullanımı ile tasarruf sağlanması planlanıyor.



Telefon:444 0 795

Web adresi: www.soyak.com.tr



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri