04 / 05 / 2024

Siyahkalem Zekeriyaköy projesi Nisan'da ön satışta!

 Siyahkalem Zekeriyaköy projesi Nisan'da ön satışta!

Nisan'da ön satışa çıkacak olan Siyah Kalem Zekeriyaköy projesinde 1+1 dairelerden 7+1 dairelere kadar konut seçenekleri yer alıyor. Eylül'de lansmanı yapılacak olan Siyahkalem Zekeriyaköy'de teslimler 24 ay sonra yapılacak...


Siyah Kalem İnşaat, İstanbul'un Sarıyer ilçesine bağlı Zekeriyaköy bölgesinde yeni proje yapacak. Lansmanı bu yıl Eylül ayında başlayacak olan Siyahkalem Zekeriyaköy projesinde ön talep dönemi Nisan'da başlayacak.


1.200 adet daireden meydana gelen Siyahkalem Zekeriyaköy projesi 500 bin metrekare arazi alanında inşa edilecek. Siyahkalem Zekeriyaköy projesinde 1 oda 1 salon dairelerden 7 oda 1 salon tripleks dairelere kadar konut seçenekleri yer alıyor.


 Siyahkalem Zekeriyaköy projesi Nisan


24 ay sonra teslimleri gerçekleşecek olan Siyahkalem Zekeriyaköy'de villa, ticari birim ve konutlar bulunacak. Siyahkalem Zekeriyaköy projesinin arazisi 2012 yılının Mayıs ayında Emlak Konut GYO ihalesinden 1 milyon 475 bin+KDV bedelle satın alındı.


Siyahkalem Zekeriyaköy projesinde fitness merkezi, spor alanları, buhar odası, yeşil alanlar, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları, sauna, dinlenme alanları ve yüzme havuzu gibi donatılar bulunuyor.


Tel: 0216 520 02 60

Web: www.siyahkalem.com

Safiye ŞİMŞAK/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri