28 / 03 / 2024

Siyahkalem Köy'de şimdi al 2019'da öde kampanyası!

 Siyahkalem Köy'de şimdi al 2019'da öde kampanyası!

Siyahkalem, KÖY projesinin 3. ve son etabındaki 209 konutu, bugünden itibaren “Şimdi Al 2019’da Öde” ile ilk defa satışa sunuyor. 14 Eylül’de başlayıp, bir buçuk ay sürecek kampanyaya 1+1’den 6+1’e kadar farklı konutlarla dahil oluyor...



Siyahkalem, KÖY projesi 14 Eylül- 31 Ekim tarihleri arasında gerçekleştireceği “Şimdi Al 2019’da Öde” kampanyasına 1. ve 2. Etabın yanı sıra 3. ve son etabını da satışa açarak katılıyor. 


Emlak Konut GYO güvencesiyle 2017 yılında gerçekleştirilen her iki kampanyadan da yaklaşık 200 milyon TL’lik bir gelir elde eden Siyahkalem, 14 Eylül’de başlayıp, bir buçuk ay sürecek kampanyaya 1+1’den 6+1’e kadar farklı konutlarla dahil oluyor.


Siyahkalem CFO’su İbrahim Kahraman, Emlak Konut’un daha önce gerçekleştirdiği her iki kampanyanın da sektöre büyük bir hareketlilik getirdiğini belirterek, 14 Eylül’de başlayacak ve 31 Ekim’e kadar devam edecek kampanyayla da büyük bir ivme kazanılacağına inandıklarını söyledi.


3 etaptan oluşan KÖY projesinin ilk etabında yer alan konutların %90’ının, ikinci etabın ise %60’ının satışını tamamlayan Siyahkalem, Eylül ayı içinde satışa açılacak 3. Etap konutları da kampanya kapsamına alacak.


1.167 konut ve 15.000 metrekarelik açık konseptli bir çarşıdan oluşan KÖY projesinde peşin alımlarda %15 indirim uygulanacak. 


Kampanya kapsamında kredili konut almak isteyenlerin ödemeleri ise 2019 yılı ocak ayında başlayacak. İş Bankası, QNB Finansbank, Akbank, Yapı Kredi ve Vakıf Katılım ile yapılan anlaşmaya göre, kampanyadan yararlanarak konut sahibi olmak isteyenlere, %5 peşin, %15’i 12 ay sonra ve %80’i ise anlaşmalı banka kredisi kapsamında kredi kullanımını sağlanacak.  


1,3 milyar TL yatırım değerine sahip olan KÖY’de konutların yanı sıra 15 bin metrekare kiralanabilir alana sahip açık hava konseptli ÇarşıKÖY’de yer alıyor.  ÇarşıKÖY’de uluslararası markaların yanı sıra farklı damak tatlarına uygun restoranlar, kafeler yer alırken süpermarket, organik pazar ve son teknolojiye sahip sinema salonları bulunuyor. 


Proje kapsamında anaokulu, ilköğretim okulu, sağlık merkezi, açık ve kapalı yüzme havuzlarının da yer aldığı sosyal tesis, basketbol, tenis spor ve spa alanları ile 3.5 km’lik yürüyüş, koşu ve bisiklet parkuru yer alıyor.




http://www.siyahkalem.com/en/1