02 / 05 / 2024

Sinerji İstanbul Residence'da 215 bin TL'ye 2+1! 24 ay 0 faiz!

 Sinerji İstanbul Residence'da 215 bin TL'ye 2+1! 24 ay 0 faiz!

Anadolum İnşaat tarafından inşa edilen 18 bin metrekare inşaat alanı bulunan Sinerji İstanbul Residence fiyatları na göre projedeki 2+1 konutlar 215 bin TL'den başlıyor...


Sinerji İstanbul Anadolum inşaat tarafından hayata geçiriliyor. Anadolum İnşaat 18 yıl önce kurulmuş, başta İstanbul olmak üzere bir çok projeyi başarı ile hayata geçirmiş, bugüne kadar toplam 500.000 m2 inşaat alanını yapıp hak sahiplerine teslim etmiştir. 


Gerçekleştirdiği projelerle her zaman gurur duyan Anadolum İnşaat bir gurur tablosunu daha sizlerle paylaşmanın mutluluğunu yaşıyor.


PROJE ÖZELLİKLERİ

6533 m2 arazi üzerine konumlandırılacaktır. 18.000 m2 inşaat alanından oluşacak olan proje 4.000 m2 ticari alan ve 14.000 m2 konut alanından oluşacaktır.

15 katlı tek bloktan oluşacak olan konut alanı 158 adet Residance daireden oluşacaktır. Binada 1+1 / 78 m2 , 2+1 / 101 m2 , 2+1 / 117 m2 olmak üzere 3 farklı daire tipi olacaktır. Her katta 11 daire bulunacaktır. Muhteşem bir manzara ve konfor sizleri bekliyor.


SOSYAL ALANLAR ve DİĞER DETAYLAR

Lobby

Panoramik Cephe

Merkezi Isıtma

Kata getirmeli 3 adet asansör

Hobi Odası

Kapalı havuz

Sauna

Fitness

Squash 

Türk hamamı

Cep sineması

Kapalı ve açık çocuk oyun alanı 

Sinerji çatı cafe

Yürüyüş parkları ve Kamelyalar 

Her daireye özel 1 araçlık otopark

Müşterilerimizin konforu ve mutluluğu her zaman birincil önceliğimizdir. İyi bir konut içinde yaşayan ailenin hayatına huzur ve mutluluk katan konuttur…



LOKASYON

Sinerji İstanbul’u öne çıkaran en önemli özelliklerinden biri lokasyonudur. E-5 karayolu, E-6 otoyolu, Sabiha Gökçen hava limanı ve Pendik Marinaya olan yakınlığı ulaşım problemini ortadan kaldırmaktadır. Dilediğiniz her yere tek vesaitle hızlı bir şekilde ulaşmanın ayrıcalığını siz de yaşayın.

Ayrıca Marmara Eğitim ve Araştırma hastanesi, Orhanlı ve Aydınlı sanayi sitesi ve Organize sanayi bölgesi, yapımı sürmekte olan 4.000 kişilik Garanti bankası operasyon merkezi bölgedeki ticari hareketliliğin göstergeleridir. Bir evde hem oturmak hem de iyi bir yatırım yapmak istiyorsanız doğru adrestesiniz.

Via Port, Pendorya, Neo Marin ve Pendik Marina çarşısı rahatça alışveriş yapabileceğiniz seçenekler arasındadır. Alışverişi sevenler burası tam size göre.

Okan Üniversitesi, Sabancı Üiversitesi, Gedik Üniversitesi, Süleyman Şah Ünversitesi, Doğa Koleji, Coşkun Koleji, Cebir Koleji, Gedik Özel Okulları gibi eğitim kurumlarına yakınlığı bir başka önemli avantajdır.Çocuklarımız nerede eğitim alacak endişesi taşımayacaksınız.



ÖDEME - FİNANSMAN

Anadolum İnşaat yatırımcılarını her zamanki gibi en uygun ödeme koşulları ile konut sahibi yapıyor. 25 % peşin 75 % konut kredisine uygun olan projede buna ek olarak Anadolum İnşaat finansmanı ile 50 % peşin 50% 24 Ay sıfır faizli ödeme avantajı ve ayrıca kişiye özel ödeme seçenekleri sizleri bekliyor. 

Bu muhteşem projede bir ev sahibi olma ayrıcalığını yaşamak sizin de hakkınız. Unutmayın iyi bir konut içinde yaşayan ailenin hayatına huzur ve mutluluk katan konuttur…


Telefon: 0216 446 34 46

Web adresi: www.anadoluminsaat.com.tr