26 / 04 / 2024

Selimoğlu, Çeşme'de 240 villa yapacak!

Selimoğlu, Çeşme'de 240 villa yapacak!

Selimoğlu, Kadıköy Fikirtepe’de ruhsat beklerken, İzmir Çeşme’de villa projesi hayata geçiriyor. Firmanın 240 villasında fiyatlar 450 bin TL ile 1.1 milyon TL arasında değişiyor.


İstanbul’da kentsel dönüşüm alanı olarak belirlenen Fikirtepe’de proje geliştiren Selimoğlu Grup, yeni yatırımı için Çeşme’yi tercih etti. Şirket, yaklaşık 80 milyon liralık yatırımla hayata geçirdiği projede, 240 villa inşa edecek. Çeşme’nin bir eğlence ve tatil mekânı olarak Bodrum ile çekiştiğini söyleyen Selimoğlu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Hızır Selimoğlu, “Grup olarak Çeşme’de büyük bir paya sahibiz. Yaklaşık 80 milyon liralık yatırımla hayata geçirdiğimiz Selimoğlu Çeşme villalarını teslim etmeye başladık. Bu yatırımla toplamda 1 yıl içerisinde 240 villa inşa etmiş olacağız. Fiyatlar 450 bin TL ile 1 milyon 100 bin TL arasında değişiyor. Çeşme’nin her bölgesinde varız. Bölgedeki yatırım görüşmelerimiz hızla devam ediyor” diye konuştu.


Pişman olmadık


Fikirtepe’deki projesinde ise ruhsat bekleyen Selimoğlu Grup, şöyle konuştu: “Ruhsat alma sürecini bürokratik engellere rağmen sürdürüyoruz. Bu dönüşüm Türkiye’ye örnek olacak. Bugün metrekaresi 5 bin 500 ile 6 bin lira olan bölgede yaşam başladığında 17- 18 bin TL’ler telaffuz edilecek. Fikirtepe’de ruhsat alma sürecinin önümüzdeki 2 ay içinde tamamlanmasını bekliyoruz. 9 ay öncesinde biz tüm sözleşmeleri tamamladık. Bölgedeki sözleşmeleri tamamen bitiren nadir firmalardanız. Bu süre içinde ayda 1 milyon TL’lik kira ödedik. Birçok firma bu kira bedeli nedeniyle bölgeyi terk etme kararı aldı. Ancak ben Fikirtepe’de yer aldığım için hiç pişman olmadım. Tekrar bu sorunları yaşayacağımı bilsem yine girerdim. Girmeyenler inşaatlar bitince çok üzülecekler.”


Selimoğlu, Fikirtepe’nin bu süreciyle diğer kentsel dönüşüm projelerine örnek teşkil edeceğini vurguladı.


Vatan



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri