29 / 03 / 2024

Şehrizar Konakları'nın arazi ihalesi 2007'de yapıldı!

 Şehrizar Konakları'nın arazi ihalesi 2007'de yapıldı!

Çalık Holding, Şehrizar Konakları arazisine ilişkin bir açıklama yaptı. Çalık Holding: Şehrizar Konakları'nın arazi ihalesi 2007'de yapıldı.



Çalık Holding, Boğaziçi Köprüsü'nün Anadolu Yakası çıkışında yer alan Üsküdar'a bağlı Burhaniye mahallesindeki Şehrizar Konakları arazisine ilişkin bir açıklama yaptı. 


Gruba bağlı GAP İnşaat tarafından 2007 yılında ihalesi alınan arazi ile igili geçen dönemlerde yedi Yunan asılı vatandaş dava açmıştı. Holding'ten yapılan açıklamada, söz konusu arazinin yaklaşık 45 yıl önce köprünün inşaası şırasında 1970 yılında yapıldığına dikkat çekildi. 


Emlak Konut'tan alındı /O tarihte kamulaştırılan arazinin Karayolları Genel Müdürlüğü adına tescil ettiğine işaret edilen açıklamada, süreç île ilgili şu bilgiler verildi: "Şehrizar Konakları'nın inşa edildiği arsa (diğer kamulaştırılan arsalarla ilgili bilgiler şirketlerimizde bulunmamaktadır) Karayol108 bin metrekare alanda hayata geçirilen Şehrizar Konakları Üsküdar projesinde 3+1, 4+1, 5+1, 6+1, 7+1, 8+1, 9+1 konut alternatifleri bulunuyor. Şehrizar Konakları Üsküdar'da konutlar 147 ile 464 metrekare arasında değişiyor. 


lan tarafından  Emlak  Konut'a 2006 yılında satılmış ve mülkiyeti EGYO'ya devredilmiştir. Emlak Konut ise 2007 yılında söz konusu arsada bir konut projesi inşası için ihale açmış ve bu açılan ihalede pek çok katılımcı ile birlikte iştirak eden Çalık Holding'in iştiraki olan Gap İnşaat Yatırım ve Dış Ticaret AŞ (Gap İnşaat) ihaleyi Emlak Konut'a diğer katılımcılardan daha yüksek satış bedeli ödemeyi taahhüt etmek suretiyle kazanmıştır." 


Sözcü 


Şehrizar Konakları Üsküdar adres : Burhaniye Mahallesi Tunuslu Mahmutpaşa Cad. No:2 Üsküdar /  İstanbul 


Üsküdar Şehrizar Konakları iletişim:

Telefon: 0 216 557 90 10

Web adresi: www.sehrizarkonaklari.com