24 / 04 / 2024

Sea Pearl İstanbul projesinin lansmanı 18 Mart'ta!

Sea Pearl İstanbul projesinin lansmanı 18 Mart'ta!

Sea Pearl İstanbul projesi Ataköy sahilinde inşa ediliyor ve yaklaşık 2 milyar 700 milyon dolar yatırım bedeline sahip. Ön talep sürecinin devam ettiği projenin lansmanı 18 Mart'ta gerçekleşecek.


1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire tiplerinden meydana gelen Sea Pearl projesinin lansmanı 18 Mart tarihinde yapılacak.


Ortadoğudan talep var

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, "Projenin Ortadoğu'dan sonra Avrupalıları da konumu ve ve özellikleriyle kendisine hayran bıraktığını gördük. Projeye Ortadoğu'dan büyük ilgi var" şeklinde ifadelerde bulundu. Kuzu sözlerine "İstanbul'da denize sıfır tek premium proje olma özelliği taşıyan Sea Pearl'ün uluslararası platformlarda büyük beğenimalması gurur verici. 


Sea Pearl İstanbul projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire alternatifleri bulunuyor. Projede konut, beş yıldızlı otel, lüks markalar, butikler ve restoranlar mevcut. 


Kuzu Grup imzası ile yükselen Sea Pearl projesinde yürüyüş yolları, spor alanları, alışveriş alanları ve daha birçok sosyal donatı alanları yet alıyor. 


Telefon: 0212 559 60 09

Web: www.seapearlatakoy.com

Esra Nur AÇKI/Cannes