29 / 03 / 2024

Şahinbey Çamlıca 5. Etap Konutları satışa sunuldu!

Şahinbey Çamlıca 5. Etap Konutları satışa sunuldu!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından yapılan kentsel dönüşümün ardından yapımı tamamlanan Çamlıca Konutları'nın 5'inci etabı satışa sunuldu...



GAZİANTEP Şahinbey Belediyesi tarafından yapılan kentsel dönüşümün ardından yapımı tamamlanan Çamlıca Konutları'nın 5'inci etabı satışa sunuldu. Yapımı tamamlanan 1'inci ve 3'üncü etap daha önce satışa sunulmuş ve konutlar kısa sürede tükenmişti. İnşası tamamlanan ve 88 daire ile 16 işyeri bulunan 5'inci etap da satışa sunuldu. 


BİN 150 KONUT 

18 Ağustos tarihine kadar başvuruda bulunan herkesin Çamlıca Konutlan'ııdan ev sahibi olabileceğini söyleyen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, "Kentsel dönüşüm ve konut çalışmaları şehrimizin 5 ayrı noktasında devam ediyor. 


En önemli konut çalışmamız Çamlıca'da bin 150 konut tamamlanmış durumda. Daha önce iki etabının satışını gerçekleştirmiştik, şimdi de yeni bir etabımızın satışını gerçekleştiriyoruz. Buradan konut sahibi olmak isteyen vatandaşlarımız için herhangi bir şartımız yok" dedi.

 

YEŞİLVADİ'DE 2 BLOK 

Belediyenin diğer kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında da bilgi veren Tahmazoğlu, "Perilikaya'daki konutlarımız bitme aşamasına geldi. İnşallah buradaki konutlarımız da kısa bir süre sonra satışa sunulacak. Yine Yazıcık'ta kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yaptığımız konutların inşaatı devam ediyor, burası yılbaşında tamamlanacak. Yeşilvadi 702 konutumuzda da ilk 2 bloğumuzun inşası tamamlandı. Buradaki konutlarımız da kısa süre sonra satışa sunulacak. Amacımız bütün vatandaşlarımızı ev sahibi yapmak" diye konuştu. 


Sabah