15 / 05 / 2024

Ringsİstanbul projesinde dairelerden içeri gürültü girmeyecek!

 Ringsİstanbul projesinde dairelerden içeri gürültü girmeyecek!

Rings İstanbul sakinleri dışarıdan gelen tüm seslere kapalı huzurlu ve gürültüsüz bir hayat sürecekler


Rings İstanbul evlerinde uygulanan özel ses izolasyonu sayesinde dairenize dışarıdan gelen sesler yarı yarıya azalıyor. Özel ses izolasyonu ile 93 desibel şiddetinde olan sesler, 48 desibel şiddetine kadar düşürülüyor. 


Toplamda 1500 konut, Rings AVM ve sekiz futbol sahası büyüklüğündeki sosyal tesisleri Rings Club ile dikkat çeken Rings İstanbul Projesi, “Tam Yaşanacak Yer” konseptiyle adından söz ettiriyor. Rings İstanbul evlerinde kullanılan özel ses yalıtımı ile daire sahiplerine daha da sakin ve keyifli bir yaşam sunuluyor. Televizyonunuzu sessiz ortamda seyredecek, misafirlerinizi ağırlarken huzur duyacak, evde geçirdiğiniz vakitlerin keyfinizi süreceksiniz. 


Ses izolasyonu özelinde yapılan testler sonucunda 93 desibel şiddetinde çıkan sesin, izolasyon sonrası 48 desibel şiddetinde çıktığı ölçüldü.


Böylelikle Rings İstanbul sakinleri dışarıdan gelen tüm seslere kapalı huzurlu ve gürültüsüz bir hayat sürecekler. Çünkü bu sistem sayesinde 51 desibele kadar olan seslerin hiçbiri bu özel izolasyonunu geçip dairenize giremiyor.


Bu huzurlu ve sessiz yaşamı kaçırmak istemiyorsanız acele edin; Rings İstanbul’un 1.etabı Mayıs 2013’te teslim edilmeye başlıyor.


Satış Ofisi Tel: 444 86 00


www.ringsistanbul.com