03 / 05 / 2024

Rings İstanbul'da lunapark etkinliği! 1+1'ler 243 bin TL!

 Rings İstanbul'da lunapark etkinliği! 1+1'ler 243 bin TL!

Anadolu yakasının en iddialı projesi Rings İstanbul’da etkinlikler son hızıyla devam ediyor. 27 Mayıs Pazar günü gerçekleşen Lunapark etkinliğinde sadece çocuklar değil, büyükler de çocukluklarını yaşadılar


Aydos ormanı eteklerinde inşaatı devam eden; bin beşyüz konut, Rings Alışveriş Merkezi ve Bilfen Anakoulu ve İlköğretim Okulu’nu bünyesinde barındıran Rings İstanbul projesi keyifli hafta sonu etkinliklerine imza atmaya devam ediyor.

Rings İstanbul lunapark etkinliğinde hem Rings İstanbul sakinleri hem de ev almak isteyenler eğlenceli bir hafta sonu geçirdi. Çocuklar ve büyükler, Rings İstanbul’da kurulan Lunapark alanında labutlara top atışından darta,  basket potasından üçe tamamlama ve jenga gibi oyunlara kadar farklı etkinliklerle gün boyunca eğlendi. Misafirlere zengin bir mönünün sunulduğu etkinlikte ayrıca pamuk şeker ve Maraş dondurması ikramı da yapıldı. Çocuklar kostümlü animatörler eşliğinde şişme oyuncaklarda enerjilerini harcadı. Büyükler ise canlı langırtta futbol keyfi yaşadı. Ayrıca şut becerisi ile hem büyükler hem de küçükler şut atmada yarıştı.

Daire fiyatlarının 243 bin liradan başladığı Rings İstanbul projesinde iki farklı ödeme alternatifi sunuluyor. İlk alternatifte konut fiyatının yüzde 1'i peşin ödeniyor. 120 ay yüzde 0.81'den başlayan faiz oranlarıyla kredi imkanı sağlanıyor. İkinci alternatife göre konut fiyatının yüzde 25'i peşin, kalanı 60 ay vade farksız taksitle ödeniyor. Projede 78 metrekare 1+1 evlerin fiyatları 243 bin liradan, 148 metrekare 2+1 evlerin fiyatları 425 bin liradan, 186 metrekare 3+1 evlerin fiyatları 515 bin liradan, 215 metrekare 4+1 evlerin fiyatları 631 bin liradan başlıyor.

Satış Ofisi: 444 86 00 / www.ringsistanbul.com