18 / 04 / 2024

Piyalepaşa İstanbul'da Ramazan ayına özel kampanyası!

 Piyalepaşa İstanbul'da Ramazan ayına özel kampanyası!

Beyoğlu’nun ruhuna uygun olarak hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul projesinde Ramazan ayı kampanyası başladı. Kampanya kapsamında yüzde 5’i peşin ve yüzde 15’i teslim fırsatı sunuluyor...


 

Türkiye’nin en köklü markalarından biri olan Polat, özel sektör tarafından hayata geçirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa İstanbul’da, Ramazan ayını, yüzde 5’i peşin ve yüzde 15’i teslimde olmak üzere, özel bir kampanya ile karşılıyor. Kampanya kapsamında 60 ay vade ve yüzde 0,45 faiz ya da 120 ay vade ve yüzde 0,70 faiz seçenekleriyle ev sahibi olabilmek mümkün. İstanbul’un kalbi Beyoğlu’nda yükselen Piyalepaşa İstanbul’da kampanya Ramazan ayı boyunca devam edecek ve 28 Haziran’da son bulacak.


Şehrin kalbinde, ulaşım çok rahat


Sosyal donatıları ve kişiye özel ayrıcalıklı ödeme seçenekleriyle cazip bir yatırım fırsatı sunan Piyalepaşa İstanbul, ulaşım açısından da merkezi konumda yer alıyor. Beyoğlu İstiklal Caddesi, Karaköy, Kabataş, Nişantaşı ve Beşiktaş gibi şehrin cazibe merkezlerine sadece birkaç dakika içinde ulaşma imkânı sunan proje, D-100 karayolu ve çevreyolu bağlantılarına, Dolmabahçe ve Kâğıthane tünellerine, Çağlayan Adliyesi ve hastanelere yakın konumuyla da ön plana çıkıyor.


Beyoğlu’nun ruhunu yansıtıyor


Beyoğlu’nun ruhuna uygun olarak hayata geçirilen ve 82 dönüm arazi üzerinde konumlandırılan Piyalepaşa İstanbul’da 1+0’dan 4+1’e kadar değişen farklı büyüklük ve tipte 760 konut ve 190 rezidansın yanı sıra ofis, otel ve Alışveriş Sokağı yer alıyor. 550 metre uzunluğunda ve 17 metre genişliğindeki Alışveriş Sokağı’nda ulusal ve uluslararası 120 mağaza yer alıyor. 2 katlı Alışveriş Sokağı’nda mağazaların yanı sıra 9 salonlu sinema kompleksi, zengin fastfood noktaları ile farklı damaklara hitap eden seçkin restoran ve kafeler bulunuyor. Yürüyüş yolu üzerindeki 2500 m2’lik spor merkezinde fitness’tan tam basketbol sahasına, yüzmeden pilatese kadar birçok farklı sporu yapma imkânı sunuluyor.



www.piyalepasa.com.tr