26 / 04 / 2024

Özak Hayat Tepe'de 289 bin 350 liraya 1+1! Anneler günü kampanyası!

 Özak Hayat Tepe'de 289 bin 350 liraya 1+1! Anneler günü kampanyası!

ÖZAK Hayat Tepe projesinde çifte fırsat. Fiyatlarda yüzde 10’ a varan bahar indirimi uygulanırken; 10 – 31 Mayıs tarihleri arasında daire satın alanlara koşulsuz 2 gece 3 gün hafta sonu tatili hediye edilecek. Bayrampaşa’da yapımı devam eden projenin yüzde 30’u şimdiden satıldı...


Bayrampaşa’da Alışveriş Vadisi içindeki benzersiz konumuyla satışa sunulan Özak Hayat Tepe projesi inşaatı hızla ilerlerken; hem fiyatlarda bahara özel indirim yapıldı hem de anneler günü unutulmadı. Yeni başlatılan kampanyaya göre, yüzde 1 peşinat fırsatı, yüzde 1 KDV ve 120 aya varan ödeme avantajlarının yanında,  tüm fiyatlarda yüzde 10’a varan indirimler uygulanacak ve 10 – 31 Mayıs tarihleri arasında daire satın alan tüm müşterilere, her hangi bir koşul gözetilmeksizin ailesi veya annesiyle 2 gece 3 gün hafta sonu tatili hediye edilecek.


Belirtilen tarih aralıklarında daire satın alanlar, Özak Global Holding bünyesinde faaliyet gösteren ve lüks anlayışını yeniden yorumlayan, Antalya, Belek İskele Mevkiinde konumlu Ela Quality Resort Otel’de annesine veya eşine güzel bir anneler günü hediyesi verme şansını yakalayacak.


‘Eski İstanbul’un yeni yüzü’ sloganıyla Özak Hayat Tepe, Bayrampaşa’da 32 bin metrekare  alan üzerinde, 2’si 24, 1’i 23 katlı 3 bloktan oluşan üçgen mimari tasarımı ile 40 metrekare ile 230 metrekare arasında değişen 1+0’dan 4+1’e kadar daire seçenekleri ile toplam 546 daireden oluşuyor. 2014 yılı Eylül ayında teslimatların başlayacağı proje, bölgedeki nitelikli konut anlayışını da değiştirerek büyük ilgi gördü.


Kapalı yüzme havuzu, kapalı basketbol ve spor salonu ile daire sahiplerinin 12 ay bu faaliyetlerden yararlanması sağlanıyor. Projede ayrıca fitness, spa, pilates-yoga, sauna-buhar odaları ve kafeterya bulunuyor. Çocuk kulübü, kış bahçesi, koşu parkuru ve anfi tiyatrosuyla da sosyal alanlarını zenginleştiren proje alışveriş vadisinin içinde yer alan konumu ile yaşamın yeni merkezi olmaya aday.


Telefon: 0212 633 53 53

Web Adresi: www.hayattepe.com




Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler