27 / 04 / 2024

Oryapark Projesi'nde 3 farklı Ramazan kampanyası!

Oryapark Projesi'nde 3 farklı Ramazan kampanyası!

Oryataş İnşaat tarafından İstanbul Ümraniye'de inşa edilen Oryapark projesinde ramazan ayına özel kampanya başlatıldı. Peşin ödemelerde yüzde 8'lik indirim avantajı sağlanıyor...


Oryataş İnşaat tarafından İstanbul Ümraniye'de inşa edilen Oryapark projesinde ramazan ayına özel kampanya başlatıldı. Konut alıcısına 3 seçenek sunulan projede, birinci planında; tamamı peşin ödemelerde yüzde 8'lik indirim avantajı sağlanıyor. İkinci planda ise sıfır peşinat ve aylık 3 bin 411 TL'den başlayan taksitlerle 120 aya kadar kredi seçenekleriyle ödenebiliyor. Üçüncü planda da yüzde 50 peşin ödeme yapanlar kalan yüzde 50'lik miktarı teslime kadar erteleyerek ev sahibi olabiliyor. Proje 526 dairelik, 36 katlı iki rezidans kulesi, ofisler, alışveriş caddesi ve beş yıldızlı Crowne Plaza otelden oluşuyor. 


4 AY AİDAT ALMAYACAK 

Oryapark İstanbul'da rezidanslar mimari açıdan maksimum konfor sağlamak amacıyla tasarlandı. Projede açık/kapalı yüzme havuzu, fitness center, sauna, kids club, club lounge, home theatre, premium lounge, özel yemek odaları, parti odaları, çok amaçlı spor sahası, yürüyüş parkurları ve açık/ kapalı otopark bulunuyor. Ayrıca firma yaşamın başlayacağı ilk dört ay boyunca aidat almayacak. 


Sabah