20 / 04 / 2024

Oksizen Konakları'nda dolar kuru sabitlendi! 1 milyon dolara 4+12 çatı dubleksi!

 Oksizen Konakları'nda dolar kuru sabitlendi! 1 milyon dolara 4+12 çatı dubleksi!

Eroğlu Gayrimenkul tarafından Sarıyer'de konumlandırılan Oksizen Konakları'nda bu ay sonuna kadar dolar kuru sabitlendi... Tamamı peşin alımlarda yüzde 10 indirim imkanı sizleri bekliyor... 24 ay 0 faiz imkanıyla...


Eroğlu Yapı tarafından 25 dönümlük alanda Sarıyer'de konumlandırılan ve 10 blokta 40 daireye sahip olan Oksizen Konakları projesinde inşaat alanı 12 bin metrekare, satılabilir alan da 10 bin metrekare olarak belirlendi. 

Sarıyer'in tam merkezinde yer alan Oksizen Evleri'nde 4+1 ve 5+1 dubleks daire seçenekleri yer alıyor. Eroğlu Oksizen Konakları projesinde zen bahçesi, tenis kortu, basketbol sahası, kapalı-açık yüzme havuzu ve yürüyüş parkuru gibi sosyal aktivite alanları yer alıyor. Ayrıca Oksizen Konutları'nda kapalı otopark ve Cafe Oksizen de bulunuyor.

Sarıyer Oksizen Konakları; iş yerlerine ve alışveriş merkezlerine oldukça yakın bir mesafede konumlandırılıyor. Yapımı tamamlanmak üzere olan Çayırbaşı-Sarıyer Tüneli sayesinde kolaylıkla Maslak, Levent ve Zincirlikuyu gibi merkezi yerleşim yerlerine ulaşılabilecek.

Oksizen Konakları'nda 4+1 teras dublekslerin satışı halen devam ediyor. 315 metrekarelik 4+1 çatı dubleksleri 1 milyon dolardan satışa sunuluyor. Bu ay sonuna kadar dolar kuru 1.50'ye sabitlendi. Oksizen projesinde peşin alımlarda yüzde 10 indirim fırsatı sizleri bekliyor. Ayrıca vadeli alımlarda da yüzde 50 peşinatla 24 ay 0 faizle vadelendirme yapılabiliyor.

444 37 97

www.oksizen.com