28 / 03 / 2024

Nurol Park Güneşli mahalle konseptiyle yükseliyor!

Nurol Park Güneşli mahalle konseptiyle yükseliyor!

Şehir yaşamına değer katan seçkin projelere imza atan Nurol GYO, İstanbul’un yeni çekim merkezi Güneşli’de hayata geçireceği Nurol Park ile yepyeni bir hayata kapı açacak...


Hayata Yatırım’ felsefesiyle İstanbul’a seçkin yaşam projeleri kazandıran Nurol GYO, şimdiden ‘gözde’ olan projesini hızla tamamlıyor. İstanbul’un yeni Maslak’ı olarak gösterilen Güneşli’de hayat bulan Nurol Park, günümüz metropollerinde özlem duyulan ‘geleneksel mahalle yaşamı’ ile bugünün modern ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayan karma projesiyle fark yaratıyor.


Nurol Park, sıcak ve samimi mahalle yaşamı, geleneksel sokaklardan esinlenerek tasarlanan alışveriş alanları, farklı ihtiyaçlara uygun modern daire ve ofis alanlarıyla hızla yükseliyor.


Yeni bir cazibe merkezi olacak


İstanbul’da yeni bir cazibe merkezi oluşturacak olan Nurol Park, bölgenin değerinin yükselmesine de güçlü katkı sağlayacak. Nurol Park’ta iş, yaşam, alışveriş, spor ve peyzaj alanları mükemmel bir uyumla bir arada olacak. Nurol Park sakinleri dilerse ev ve ofisini aynı yaşam alanına taşıyabilecek, samimi bir mahalle ortamında komşuları ve dostlarını ağırlayabilecek, yeşillikler içinde yürüyüşler ve spor aktiviteleri gerçekleştirerek sağlıklı bir hayatın keyfini yaşayacak.



Spor ve doğal yaşam iç içe


Nurol Park’ın 5 futbol sahası büyüklüğündeki peyzaj alanı, doğayla iç içe huzurlu bir yaşam sunuyor. 43.200 m2’lik peyzaj alanını, başarılı uluslararası projelere imza atan Dalokay Design Studio tasarladı. Nurol Park’ta 4 mevsim hizmet verecek olan açık ve kapalı yüzme havuzu ile spor salonu da bulunuyor.


Sokak mağazalarında alışveriş keyfi iki adım uzaklıkta


Nurol Park, ziyaretçilere de açık olan sokak mağazaları ile cıvıl cıvıl bir alışveriş ortamı sunuyor. AVM’lerin boğuculuğu ve sıkıcılığından hoşlanmayanlar için açık havada özel bir alışveriş alternatifi sunan Nurol Park, ticari üniteleriyle her ihtiyacı karşılayacak. Ayrıca gözde restoran ve kafeler, Nurol Park sakinlerinin ve ziyaretçilerin hizmetinde olacak.


Kolay ve modern ulaşım avantajı


Nurol Park, E-5 ve TEM karayollarını birbirine bağlayan Basın Ekspress yolu üzerinde yer alan konumuyla, kolay ve modern ulaşım imkânı sunuyor. Atatürk Havalimanı ve 3. Havaalanı Projesi’nin ulaşım alternatiflerine çok yakın olan Nurol Park’ın hemen yanında bulunan iki metro durağı da, şehrin her yerine kolay ulaşımı mümkün kılıyor.


Her ihtiyaca uygun daire ve ofis seçenekleri


Nurol Park’ta her detayı yüksek konfor düşünülerek tasarlanmış 84 loft, 544 residence, 884 tower olmak üzere 1512 daire bulunuyor. 2+1, 3+1 ve 4+1 seçeneklerinin yer aldığı ‘loft daireleri’, 1+1 ve 2+1 seçeneklerinin bulunduğu ‘residence daireleri’ ile 1+1, 2+1 ve 3+1 seçeneklerinin olduğu tower daireleri, farklı ihtiyaçlara en uygun çözümü sunan özelliklere sahip. Nurol Park, toplam 19.000 m2’lik ofis alanlarında ise teknoloji ve fonksiyonelliği bir arada kullanarak, mükemmel bir çalışma ortamı sağlıyor.



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı, Yeni konut projeleri