25 / 04 / 2024

Nidapark Bomonti metrekaresi 8 bin 300 TL'ye satışta!

 Nidapark Bomonti metrekaresi 8 bin 300 TL'ye satışta!

Nidapark Bomonti projesi bugün yapılan lansmanla metrekaresi 8 bin 300 TL'ye satışa çıktı. Proje, İstanbul ve tarihi yarımada manzarasını gözler önüne seriyor...



Gayrimenkul sektörünün önde gelen isimlerden Tahincioğlu, İstanbul’un 100 yılı aşkın tarihe sahip semti Bomonti'de hayata geçirdiği Nidapark Bomonti projesini lansmanla satışa çıkardı. 


Üç yıl sonra teslim edilmesi hedeflenen Nidapark Bomonti’de daire fiyatları KDV dahil 714 bin TL’den başlangıç gösteriyor. 


Nidapark Bomonti’den Tarihi Yarımada Manzarası 

Şehrin kalbinde konforlu yaşam alanları sunan Nidapark Bomonti projesi, Nidapark Bomonti Kule, Nidapark Bomonti Teras, Nidapark Bomonti Suit, Nidakule Bomonti Ofis, Nidapark Bomonti Meydan’dan oluşuyor. 


1+1’den 4,5+1’e kadar daire tipleri bulunan Nidapark Bomonti Kule’de İstanbul ve tarihi yarımada manzarası gözler önüne seriliyor.  


Nidapark Bomonti Teras'ta ise geniş terasları ve yatay yerleşimiyle iç bahçedeki peyzaj alanıyla keyifli bir ortam sunarak 1+1'den 4+1' e kadar değişen daire alternatifleri mevcut. 


Nidapark Bomonti’de cazip ödeme avantajları 

 

Peşin alım yapmak isteyenlere yüzde 15 indirim imkanı sunulan Nidapark Bomonti'deyüzde 5 peşinat, 6 ay sonra yüzde 5 ara ödeme, 12 ay sonra yüzde 10  ara ödeme, yüzde 80’lik kısmı 60 aya kadar yüzde 0 faiz,  61-120 aylık seçilen vadelerde ise yüzde 0.45 aylık faiz imkânı yer alıyor. 


Projede

-Vakıfbank, 

-Halkbank, 

-Akbank’tan kredi seçeneklerinden yararlanılabiliyor. Projede peşin alım yapmak isteyenlere ise yüzde 15 indirim imkanı sağlanıyor.



Tel: 444 4 846

Web: www.tahincioglu.com