29 / 03 / 2024

Nest Menemen Projesi'nde yaşam başlıyor!

Nest Menemen Projesi'nde yaşam başlıyor!

Nestyap Genel Müdürü Okan Koç, Koyundere'de yükselen projede her şeyin en ince ayrıntısına kadar tasarlandığını söyledi. Nestyap'nın projesi Nest Menemen'de hayatın başlamasına az kaldı...


Nestyap Genel Müdürü Okan Koç, Koyundere'de yükselen projede her şeyin en ince ayrıntısına kadar tasarlandığını söyledi. 


İnşaat sektörünün başarılı isimlerinden Nestyap'nın projesi Nest Menemen'de hayatın başlamasına az kaldı. Menemen Koyundere'de yükselen projede her şeyin en ince ayrıntısına kadar daha konforlu, kaliteli ve yaşamı kolaylaştıracak bir biçimde tasarlandığını dile getiren Nestyap Genel Müdürü Okan Koç, "İzmir-Çanakkale yolu üzerinde bulunan Nest Menemen Izban ve toplu taşımaya çok yakın. Şehrin karmaşasından uzak ama ulaşmı kolaylığı ile bir o kadar da yakın olan Menemen-Koyundere Beldesi'nde, ister yaşam amaçlı, isterseniz yatırım amaçlı bu projeden faydalanabilirsiniz . Proj emizde farklı büyüklükteki konutlar herkesin ihtiyaçlarını karşılayabilecek şekilde tasarlandı" dedi. 


NestYap'ın tecrübeli ekip ve yenilikçi yaklaşımlarla, standartların üzerinde yaşam projeleri üretmeye devam ettiğini de dile getiren Koç, "Sahip olduğumuz teknik bilgiyi özenle işleyerek, doğayı ve teknolojinin getirdiği kolaylıkları, yaşam alanlarıyla bütünleştirmeyi hedefliyoruz. Bitkisel ve yapısal peyzaj düzenlemeleriyle doğal ve ferah yaşam alanları yaratılan Nest Menemen'de, yüksek kaliteli malzeme ve işçilik kullanıldı. Projede eğlenceli ve keyif dolu anlar geçirilmesi için havuz, hobi ve aktivite odaları, basketbol sahası, fıtnes center ve masa tenisi alanları da unutulmadı" diye konuştu. 


Yeni Asır



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri