28 / 03 / 2024

Nest Dragos'ta 49 bin TL peşinatla yeni satış kampanyası!

Nest Dragos'ta 49 bin TL peşinatla yeni satış kampanyası!

BGS Nest Yaşam tarafından hayata geçirilen Nest Dragos'ta yeni satış kampanyası başladı. Buna göre projede 49 bin TL peşinat ödemesi yapılıyor.


İstanbul Maltepe'de inşa edilen Nest Dragos'ta 31 Ekim tarihine kadar sürecek olan kampanyada avantajlı fiyatlar ile ev sahibi olma imkanı sağlanıyor. 


Ekim ayında BGS Nest Yaşam konut alıcılarına cazip bir teklif sunuyor.  Nest Dragos projesinden ev alanlar piyasada yükselen konut kredisi oranlarına rağmen 49 bin TL'den başlayan peşinatlar ve 0,98 konut kredisi oranı ile ev sahibi olacak.


Nest Dragos Satış Müdürü Ebru Has konuya ilişkin şunları söyledi; "Anadolu Yakası’nın önemli yaşam alanlarından biri olan Maltepe’de hayata geçirdiğimiz Nest Dragos projesinde oturum veya yatırım amacıyla ev sahibi olmak isteyen müşterilerimize 2+1 daireleri 390 bin TL den hemen tapu imkanı ile birlikte sunuyoruz"


Bölgedeki en avantajlı fiyatları sunduklarını dile getiren Has, "Fırsatların yoğun olduğu bu dönemde konut alıcısının en uygun şartlarda ev sahibi olabilmesi için detaylı araştırma yapması gerekiyor" dedi. 


2019 yılının Haziran ayında teslim edilecek proje sahile ve Bağdat Caddesi’ne yürüme mesafesinde bulunuyor. Piazza AVM, İkea, Maltepe Park AVM,  Anatolium Marmara AVM projeye yakın konumda yükseliyor. 


Nest Dragos bisiklet ve yürüyüş yollarında birlikte spor yapabileceğiniz, çocuklarınız parkta neşeyle oynarken yeşil alanlarda doğayla kucaklaşabileceğiniz bir yaşam alanı sunuyor.




Tel: 0 (216) 688 07 07 

Web: www.nestdragos.com