20 / 04 / 2024

Nef Ortayaka ev fiyatları!

 Nef Ortayaka ev fiyatları!

3 günde 152 konutun satıldığı Nef Ortayaka'da 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri sunuluyor. Projede vade farksız 36 ay taksit imkanı da sunuluyor...


Satışa çıkan Nef Ortayaka'da 3 günde 152 konut satıldı. Toplamda 548 adet konut yer aldığı Nef Ortayaka'nın tasarımı dünyaca ünlü Türk Mimar Emre Arolat'a ait.


Nef Ortayaka'da 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde daire tipleri sunuluyor. Proje kapsamında ortak yaşam alanları ve dünyaca ünlü endüstriyel tasarımcılar tarafından tasarlanan Foldhome odaları bulunuyor. 


Bir Nef keşfi olan patentli Foldhome konsepti sayesinde eve; özel sinema salonu, misafir odası, kapalı basketbol sahası, davet odası gibi odalar ekleyerek onlarca odalı bir eve sahip olunabiliyor.


TEM ile E-5'in ortasında yer alan Nef Ortayaka Haliç'e 5 dakika mesafede konumlandırılıyor.


Nef Ortayaka yeni raylı ulaşım hatları ve köprülerin tamamına hızlıca ulaşımı sağlayan bağlantı yolları ile kolay erişim sunuyor.


Nef Ortayaka ev fiyatları


Nef Ortayaka'da ev fiyatları NEF Ailesi'ne özel olarak 299 bin liradan başlıyor. Vade farksız 36 ay taksit imkanı sunulan projede ayrıca kişiye özel ödeme planları da oluşturulabiliyor.



Web: http://www.nef.com.tr/






Önerilen Bağlantılar : NEF Foldhome, Yeni konut projeleri