26 / 04 / 2024

Nef Bahçelievler Konutları Eylül ayında satışta!

Nef Bahçelievler Konutları Eylül ayında satışta!

Real Merter Meydan AVM'nin yerine inşa edilecek olan Nef Bahçelievler projesi Eylül ayında satışa sunulacak. Karma proje olarak hayata geçirilen Nef Bahçeleievler projesi Mes Turkuaz ve Timur Gayrimenkul ortaklığı ile hayata geçiriliyor...


1+1'den 4+1'e kadardaire seçeneklerine yer verilen Nef Bahçelievler projesi, Mes Turkuaz ve Timur Gayrimenkul ortaklığı ile inşa edilecek. 

Nef Bahçelievler projesinde konutların yanı sıra ticari üniteler de olacak. 1.000'in üzerinde dairenin yer alacağı proje Real Meydan AVM'nin yerine inşa edilecek. 


Nef Bahçelievler Konutları Eylül ayında satışa çıkacak. Ön talep süreci devam eden Nef Bahçelievler'de dairelerin metrekare birim fiyatlarının 7 bin ile 8 bin TL arasında olması bekleniyor.


Nef Bahçelievler projesi Kale Outlet AVM ve Marmara Forum AVM’ye çok yakın mesafede Merter-Haznedar bağlantı yolu üzerinde yer alıyor.


Nef Bahçelievler projesinde foldome konsepti ile herkesin 5 bin metrekare evi olacak. Foldhome konsepti ile kareoke odası, müzik odası, sinema odası gibi alanlar evinize eklenip çıkarılabilecek. 


Nef Bahçelievler Konutları Eylül ayında satışta!


Nef Bahçelievler iletişim;

Tel: 444 9 633

Web: http://nefbahcelievler.com/

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : NEF Foldhome